Avoin työpaikka
Jätä avoin hakemus
Olemme kasvava leipomoalan yritys ja etsimme innostuneita osaajia joukkoomme aina.
Lue lisääAvoin työpaikka
Olemme kasvava leipomoalan yritys ja etsimme innostuneita osaajia joukkoomme aina.
Lue lisääMe
Perjantaina 27. syyskuuta 2024 maa- ja metsätalousministeri Sari Essayah ja työministeri Arto Satonen vierailivat Porokylän Leipomolla osana Maaseutuparlamentti-tapahtumaa. Vierailun aikana ministerit tutustuivat leipomon toimintaan ja keskustelivat työvoiman saatavuudesta, suomalaisten raaka-aineiden merkityksestä sekä logistiikan haasteista.
Lue lisääMe
Nykyään, kun kiire ja arjen vaatimukset ajavat monia erilleen, kyläilykulttuuri on jäänyt taka-alalle. Yhä useampi tuntee yksinäisyyttä, ja kutsuja kyläilemään odotetaan usein turhaan. On aika kääntää ajattelutapaa: miksi odottaa kutsua, kun voimme lähteä kylään oma-aloitteisesti, vaikkapa tuoreen leivän kera?
Lue lisääInspiraatio
Elokuun puoliväli on aikaa, jolloin monet ovat palanneet lomilta töihin ja kouluun. Me olemme puolestasi tarkastelleet Porokylän Leipomon tuotteiston läpi ja esittelemme muutaman suosituimman, ravitsemussuositusten mukaisen leivän.
Lue lisääInspiraatio
Suomessa noin kolmannes ruokakaupoissa myydyistä elintarvikkeista on niin sanottuja sopimusvalmistustuotteita eli omien merkkien tuotteita.
Lue lisääLeipomot
Olemme olleet tänä keväänä mukana Keskuskauppakamarin Ilmasto-ohjelmassa ja laskeneet ensimmäistä kertaa Porokylän Leipomon päästöt. Laskenta on vielä hieman kesken, mutta näemme tuloksista jo suurimmat päästölähteemme.
Lue lisääLeipomot
Porokylän Leipomo Oy aloitti gluteenittomien tuotteiden valmistuksen 10 vuotta sitten. Tänä vuonna gluteenittomien tuotteiden osuus yhtiön liikevaihdosta nousee liki 10 miljoonaan euroon, eli noin 35 prosenttiin leipomon koko liikevaihdosta. Gluteenittomat tuotteet valmistetaan leipomon Kevätniemen-yksikössä. Valikoimaan kuuluu yli 50 erilaista gluteenitonta leipomotuotetta.
Lue lisääLeipomomyymälät
Lämpimän leivän tuoksu houkuttelee Joensuun Prisman myymäläleipomon luo. Täällä on toinen Porokylän Leipomon myymäläleipomoista, toinen on Kouvolan Citymarketilla. Joensuussa työskentelee kokenut tiimi. He valmistavat päivittäin tuotteita vitriinin irtomyyntiin ja pakkaavat leipomotuotteita myös leipäosastolle paperipusseihin, jotta asiakkaat voivat ostaa lämpimiä herkkuja kotiin.
Lue lisääMe
Tässä kolmen artikkelin juttusarjassa esitellään yhdeksän työntekijän lempparituotteet. Listoille on päätynyt ruisleipää, niin perinteisiä limppuja kuin uutta palaleipääkin, gluteeniton leivonnainen ja vaaleaa leipää.
Lue lisääMe
Tuotteiden ideoinnissa haetaan usein omaleimaista makua, joka sopisi monen mieltymyksiin. Maun lisäksi tärkeää on rakenne, ruokavalioon soveltuvuus ja harvemmin esiin nostettu käyttöhetki. Tämä artikkeli on jatkoa juttusarjalle, jossa esitellään Porokylän Leipomon työntekijöiden lempparituotteita.
Lue lisää