Ruisleivät

Ruisleivissä kiteytyy Porokylän Leipomon syvin olemus ja oikeastaan koko historia. Herkullisen ruisleivän leipominen on meille edelleen kunnia-asia; jokainen leipä tehdään täydellä sydämellä, pitkiä perinteitä ja parasta ammattitaitoa hyödyntäen.

Poimintoja makumaailmasta

Kokeile näitä maukkaita reseptejä ja löydä oma suosikkireseptisi.

Mustikka-karamellijuustokakku lasissa

Mustikka-karamellijuustokakku lasissa

Tuoreet mustikat, rapea keksimurska, raikas mascarpone-kermamousse ja makea kinuski. NAM! Todella helppo jälkiruoka esim. brunssille ja mökille, ei vaadi uunia eikä hyydyttämistä ja valmistuu vartissa, jos käytät valmista karamellikastiketta. Reseptissä myös ohje itsetehtyyn karamellikastikkeeseen.

Katso ohje
aamiaispizza

Gluteeniton Aamiaispizza

Pizza sopii myös aamiaiselle tai brunssille! Tämä gluteeniton aamiaispizza tarjoillaan peston, uppomunan ja marinoidun punasipulin kanssa. Yksi pizza sopii jaettavaksi 2-4 hengelle.

Katso ohje
Aamiaisleivät herne-tillipestolla

Aamiaisleivät herne-tillipestolla

Ihanat aamiaisleivät ovat superhelppoja tehdä! Vaalea ruisleipä sopii ihanasti yhteen herne-tillipeston kanssa ja leivistä saa kauniita tarjottavia iduilla ja syötävillä kukilla koristeltuna.

Katso ohje
Brunssisalaatti ruiskrutongeilla ja mansikka-vinaigretella

Brunssisalaatti ruiskrutongeilla ja mansikka-vinaigretella

Tämän ruokaisan brunssisalaatin salaisuus on rapeat ruiskrutongit ja makea mansikka-vinaigrette. Suolaisuutta salaattiin tuo feta, mutta sen voi halutessaan jättää poiskin.

Katso ohje

Tuotteet