Ruisleivät

Ruisleivissä kiteytyy Porokylän Leipomon syvin olemus ja oikeastaan koko historia. Herkullisen ruisleivän leipominen on meille edelleen kunnia-asia; jokainen leipä tehdään täydellä sydämellä, pitkiä perinteitä ja parasta ammattitaitoa hyödyntäen.

Poimintoja makumaailmasta

Kokeile näitä maukkaita reseptejä ja löydä oma suosikkireseptisi.

Pikkueväs ja Porkkana-cashewtahna

Pikkueväs ja Porkkana-cashewtahna

Tässä reseptissä yhdistyvät maukkaasti leipä ja täyteläinen juurestahna. Paahdettu porkkana, valkosipuli, cashewpähkinät ja fetajuusto muodostavat yhdessä herkullisen tahnan, joka toimii erinomaisesti niin leivän päällä kuin dippinä lohkoperunoille. Chilihiutaleet viimeistelevät tahnan antamalla sille mukavaa tulisuutta. Ruokakirjoittaja ja toimittaja Satu Koivisto on suunnitellut tämän herkullisen reseptin Porokylän Leipomolle.

Katso ohje
Lohitramezzinit

Lohitramezzinit

Lohitramezzinit ovat italialaisista tramezzini-sormileivistä inspiroitunut herkku, joka tuo pöytään ripauksen Välimeren makuja. Ruokaohjelmista tuttu keittokirjailija Sikke Sumari testasi, kuinka Porokylän Pikkukartano -leipä toimii italialaisessa tyyliin ja kehitti raikkaan reseptin, jossa kylmäsavulohi ja sipulit yhdistyvät pehmeään tuorejuustoon luoden vastustamattoman makuelämyksen. Nämä pienet leivät sopivat täydellisesti naposteltaviksi niin arjen piristykseksi kuin juhlapöytäänkin.

Katso ohje
Gratinoidut suppilovahveroleivät kahdelle

Gratinoidut suppilovahveroleivät kahdelle

Näissä suppilovahveroleivissä yhdistyvät syksyn metsän parhaat maut ja täyteläinen juusto herkulliseksi kokonaisuudeksi. Leipä on täydellinen tarjottava iltapalaksi, brunssille tai vaikka kevyeksi lounaaksi. Nauti tämä herkku lämpimänä suoraan uunista! Reseptin on Porokylälle laatinut avokadopastastaankin tuttu ruokakirjailija Hanna Himanka.

Katso ohje
Haudutettu kaali ja vuohenjuustoleipä

Haudutettu kaali ja vuohenjuustoleipä

Tässä herkullisessa reseptissä haudutettu punakaali ja vuohenjuusto yhdistyvät täydellisesti Porokylän palaleivän rapeuteen. Aloita hauduttamalla ohueksi suikaloitu punakaali pannulla voissa, lisää joukkoon tilkka punaviinietikkaa, suolaa ja pippuria, ja anna hautua, kunnes kaali on pehmeää ja karamellisoitunutta. Levitä paahdetun palaleivän päälle vuohenjuustoa ja lusikoi haudutettu punakaali sen päälle. Koristele halutessasi tuoreilla yrteillä, kuten persiljalla, ja nauti lämpimänä!

Katso ohje

Tuotteet