Korpikulkijan Ruispalat 6 kpl / 330 g
Leipä niin reppuun kuin ruokapöytään vie makuretkelle elämyksiin.
Se on parasta ruisleipää Pohjois-Karjalasta: mehevän pehmeää, lempeän maltaista ja tuoreen tuntunsa pitkään pitävää – jokaisen suuhun sopivaa.



Leipä niin reppuun kuin ruokapöytään vie makuretkelle elämyksiin.
Se on parasta ruisleipää Pohjois-Karjalasta: mehevän pehmeää, lempeän maltaista ja tuoreen tuntunsa pitkään pitävää – jokaisen suuhun sopivaa.
Ainesosat: täysjyväruisjauho, -rouhe ja ruislese (43 %), vesi, vehnäjauho, mallasuute (ohra, ruis), vehnägluteeni, perunahiutale, jodioitu suola, hiiva, jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä kauraa. 61 % leivän viljasta on täysjyväruista.
Ingredienser: fullkornsrågmjöl, -kross och rågkli (43 %), vatten, vetemjöl, maltextrakt (korn, råg), vetegluten, potatisflingor, joderat salt, jäst, mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av havre. 61 % av brödets spannmål är fullkornsråg.
Täysjyväruispalaleipä / Fullkornsråg bitbröd. Maidoton / Mjölkfri. Laktoositon / Laktosfri. Runsaskuituinen / Fiberrik. Leivottu aitoon taikinanjuureen / Bakat med äkta surdeg. Leivottu Suomessa / Bakad i Finland. Leivontaan käytetty ruis 100 % Suomalaista / Rågen som används för bakning är 100 % Finsk.
Sisältää 12 viipaletta / Innehåller 12 skivor.
Tarkista tuotetiedot aina myös pakkauksesta
"Ostimme tänään uutuus Korpikulkijan ruispalat. Ai miten hyvältä ne maistuivat hiukan paahdettuna teen kera! Siis pelkkä leipä voin kera. Silloin Leivän maku pääsee parhaiten esille. Nimi Korpikulkijan ruispalat on osuva."
- Anneli
"Minä, lapset ja äitinikin ollaan jo päästy maistamaan ja tykätään kovasti 😍 Kiitos, että saadaan vaihtelua aamu, väli ja iltapaloille 💝"
- Facebook palaute
"Ostin ihan kokeeksi kun en ollut aiemmin nähnyt ja jatkoon menee pikkueväs rinnalle 😋😋😋"
- Arja
Leipämme inspiroi sinua – katso parhaat reseptimme
Herkuttele Korpikulkijan paahtopaistileivillä munaletuilla ja piparjuurimajoneesilla! Tässä reseptissä yhdistyvät mehevä naudanpaistileike, suolakurkut, juusto ja raikas salaatti herkullisten munalettujen kera. Majoneesiin sekoitettu piparjuuritahna antaa makuihin potkua. Paahtopaistileivät tarjoillaan kahden mehevän Korpikulkijan ruispalaleivän välissä, ja ne sopivat täydellisesti retkieväiksi tai herkulliseksi välipalaksi. Anna makujen viedä sinut seikkailuun, kun nautit näitä maistuvia leipiä!
Katso ohjeHerkuttele Korpikulkijan katkarapuleivillä! Resepti on yhdistelmä täyteläistä creme fraicea ja aromikasta sinappia rapujen kanssa. Perinteinen yhdistelmä maistuu hyvin mehevän pehmeän ja lempeän maltaisen Korpikulkijan ruispalaleivän kanssa. Nämä leivät ovat täydellinen valinta herkulliseen aamiaiseen tai vaikkapa kevyeksi lounaaksi – nauti ja anna makujen viedä sinut seikkailuun!
Katso ohjeNautiskele Korpikulkijan lämpimillä pesto-brieleivillä! Tämä herkullinen resepti tarjoaa täyteläisen makuelämyksen, kun rapean ruisleivän väliin asettuvat pehmeä brie-juusto, vihreä pesto, mehukkaat tomaattiviipaleet ja raikas rucola. Korpikulkijan ruispalat saavat ihanan lämpimän ja rapean pinnan voileipägrillissä tai vohveliraudassa. Resepti sopii mainiosti niin lounaaksi, iltapalaksi kuin herkulliseksi välipalaksi. Anna makujen sulaa yhteen ja nauti herkullisista leivistä!
Katso ohje