Korpikulkijan Ruispalat 6 kpl / 330 g

Leipä niin reppuun kuin ruokapöytään vie makuretkelle elämyksiin.

Se on parasta ruisleipää Pohjois-Karjalasta: mehevän pehmeää, lempeän maltaista ja tuoreen tuntunsa pitkään pitävää – jokaisen suuhun sopivaa.

KORPIKULKIJAN RUISPALAT
• Halkaistu täysjyväruispalaleipä
• Leivottu aitoon taikinajuureen
• Leivottu Suomessa kotimaisista viljoista
• Täysjyväruista 61% leivän viljasta
• Runsaskuituinen
• Maidoton ja laktoositon

Kuinka Korpikulkijan ruispala syntyi?
Lue lisää täältä tuotteen tarinasta!

Tuotteen tiedot

Korpikulkijan Ruispalat 6 kpl / 330 g

Ainesosat: täysjyväruisjauho, -rouhe ja ruislese (43 %), vesi, vehnäjauho, mallasuute (ohra, ruis), vehnägluteeni, perunahiutale, jodioitu suola, hiiva, jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä kauraa. 61 % leivän viljasta on täysjyväruista.

Ingredienser: fullkornsrågmjöl, -kross och rågkli (43 %), vatten, vetemjöl, maltextrakt (korn, råg), vetegluten, potatisflingor, joderat salt, jäst, mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av havre. 61 % av brödets spannmål är fullkornsråg.

Täysjyväruispalaleipä / Fullkornsråg bitbröd. Maidoton / Mjölkfri. Laktoositon / Laktosfri. Runsaskuituinen / Fiberrik. Leivottu aitoon taikinanjuureen / Bakat med äkta surdeg. Leivottu Suomessa / Bakad i Finland. Leivontaan käytetty ruis 100 % Suomalaista / Rågen som används för bakning är 100 % Finsk.

Sisältää 12 viipaletta / Innehåller 12 skivor.

  • Ravintosisältö / NäringsvärdePer 100 g
  • Energiaa230 kcal
  • Rasvaa1,4 g
  • - josta tyydyttyneitä rasvahappoja0,1 g
  • Hiilihydraatteja41 g
  • - josta sokereita4,9 g
  • Ravintokuitua10 g
  • Proteiinia9,6 g
  • Suolaa1,1 g
  • Laktoosia alle / laktos mindre än 0,01 g / 100 g

Tarkista tuotetiedot aina myös pakkauksesta

Palaute

"Minä, lapset ja äitinikin ollaan jo päästy maistamaan ja tykätään kovasti 😍 Kiitos, että saadaan vaihtelua aamu, väli ja iltapaloille 💝"

- Facebook palaute

"Yleensä en tapaa juurikaan tuotepalautteita antaa, mutta nyt täytyy kyllä positiivinen palaute Korpikulkijan ruispaloista lähettää. Korpikulkijan ruispalat -pussi valikoitui Seinäjoen Ideaparkin Cittarista lukuisten ruispalapussien joukosta ostoskoriin nimenomaan ilahduttavan tuotenimensä ja pussin kivan kuvituksen vuoksi. Jostain syystä puhuttelevat ainakin minua. Maulta en osannut odottaa mitää erityistä ennen ensimmäistä haukkausta, mutta olipa saatu leipään hieno maku ja koostumus. Siis aivan täydellinen. Vähän pelkäsin, että josko on vain yhden pussin taika tuo maku, mutta kyllä se on löytynyt myöhemminkin ostetuista pusseista. Muuta ruisleipää meille ei ole tämän löydön jälkeen ostettukaan."

- Marjaleena

"Ostin ihan kokeeksi kun en ollut aiemmin nähnyt ja jatkoon menee pikkueväs rinnalle 😋😋😋"

- Arja

Katso herkulliset reseptit

Leipämme inspiroi sinua – katso parhaat reseptimme

Gratinoidut suppilovahveroleivät kahdelle

Gratinoidut suppilovahveroleivät kahdelle

Näissä suppilovahveroleivissä yhdistyvät syksyn metsän parhaat maut ja täyteläinen juusto herkulliseksi kokonaisuudeksi. Leipä on täydellinen tarjottava iltapalaksi, brunssille tai vaikka kevyeksi lounaaksi. Nauti tämä herkku lämpimänä suoraan uunista! Reseptin on Porokylälle laatinut avokadopastastaankin tuttu ruokakirjailija Hanna Himanka.

Katso ohje
Brunssisalaatti ruiskrutongeilla ja mansikka-vinaigretella

Brunssisalaatti ruiskrutongeilla ja mansikka-vinaigretella

Tämän ruokaisan brunssisalaatin salaisuus on rapeat ruiskrutongit ja makea mansikka-vinaigrette. Suolaisuutta salaattiin tuo feta, mutta sen voi halutessaan jättää poiskin.

Katso ohje
Korpikulkijan paahtopaistileivät

Korpikulkijan paahtopaistileivät

Herkuttele Korpikulkijan paahtopaistileivillä munaletuilla ja piparjuurimajoneesilla! Tässä reseptissä yhdistyvät mehevä naudanpaistileike, suolakurkut, juusto ja raikas salaatti herkullisten munalettujen kera. Majoneesiin sekoitettu piparjuuritahna antaa makuihin potkua. Paahtopaistileivät tarjoillaan kahden mehevän Korpikulkijan ruispalaleivän välissä, ja ne sopivat täydellisesti retkieväiksi tai herkulliseksi välipalaksi. Anna makujen viedä sinut seikkailuun, kun nautit näitä maistuvia leipiä!

Katso ohje
Korpikulkijan katkarapuleivät

Korpikulkijan katkarapuleivät

Herkuttele Korpikulkijan katkarapuleivillä! Resepti on yhdistelmä täyteläistä creme fraicea ja aromikasta sinappia rapujen kanssa. Perinteinen yhdistelmä maistuu hyvin mehevän pehmeän ja lempeän maltaisen Korpikulkijan ruispalaleivän kanssa. Nämä leivät ovat täydellinen valinta herkulliseen aamiaiseen tai vaikkapa kevyeksi lounaaksi – nauti ja anna makujen viedä sinut seikkailuun!

Katso ohje
Korpikulkijan lämpimät pesto-brieleivät

Korpikulkijan lämpimät pesto-brieleivät

Nautiskele Korpikulkijan lämpimillä pesto-brieleivillä! Tämä herkullinen resepti tarjoaa täyteläisen makuelämyksen, kun rapean ruisleivän väliin asettuvat pehmeä brie-juusto, vihreä pesto, mehukkaat tomaattiviipaleet ja raikas rucola. Korpikulkijan ruispalat saavat ihanan lämpimän ja rapean pinnan voileipägrillissä tai vaikkapa nuotiolla. Resepti sopii mainiosti niin lounaaksi, iltapalaksi kuin herkulliseksi välipalaksi. Anna makujen sulaa yhteen ja nauti herkullisista leivistä!

Katso ohje