Me Porokylällä tiedämme, että taidon ohella leipä tehdään, kuten nautitaankin – tunteella. Oli kyseessä sitten perimässämme elävä korpikansan hulluus tai jääräpäisyys, emme suostu tyytymään tavanomaiseen.
Siksi leivomme leipämme taikinajuurtamme rakkaudella palvellen ja pohjoiskarjalaista traditiota vaalien.
Kertokoon se meistä jotain.
Ajankohtaista
Avoin työpaikka
Avoin työpaikka: Leipomosiivooja
Haemme nyt Lieksan toimipisteeseemme leipomosiivoojaa kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen.
Lue lisää
Me
Porokylän Leipomon 40-vuotinen kasvutarina on kertomus rohkeudesta, osaamisesta, alan murroksesta, leipurien ammattitaidosta ja taidosta kuunnella asiakkaita
Porokylän Leipomo Oy julkaisi 40-vuotishistoriikin, jossa kuljetaan vaiheikas matka pienestä kyläleipomosta Suomen arvostetuimman leivän leipojaksi ja gluteenittomien tuotteiden tekijäksi.
Lue lisää
Avoin työpaikka
Jätä avoin hakemus
Olemme kasvava leipomoalan yritys ja etsimme innostuneita osaajia joukkoomme aina.
Lue lisää
Yritys
Pielisen Bion rakennustyöt alkaneet – Porokylän Leipomon ja biokaasulaitoksen synergiaetu on vahva
Pielisen Bio on aloittanut biokaasulaitoksen rakentamisen Kerantien teollisuusalueella Lieksassa. Lieksan biokaasulaitos on alueellisesti merkittävä uusiutuvan energian investointi, jonka rakentamisesta vastaavat energian käyttäjät.
Lue lisää
Yritys
Porokylän Leipomo tänään – 40-vuoden kasvutarina ammattitaidosta, rohkeudesta ja alan murroksesta
Toden totta, Porokylän Leipomo juhlii tänä vuonna 40-vuotista matkaansa pienestä kotileipomosta Suomen 6. suurimmaksi leipomoksi. Leipomo on markkinajohtaja ruislipuissa ja tummissa gluteenittomissa leivissä. Uudet markkinavaltaukset ovat mielessä, sillä Pohjois-Karjalaan Lieksaan on rakenteilla moderni leipomoyksikkö, jossa tullaan valmistamaan muun muassa ruispalaleipää.
Lue lisää
Me
Mikäs teidät sai tänne muuttamaan?
Porokylän Leipomon viestintä- ja vastuullisuuspäällikkö Laura Hyvärinen on kotoisin Pirkanmaalta. Hän on asettunut perheensä kanssa Pohjois-Karjalaan asuttuaan pitkään pääkaupunkiseudulla ja viidesti ulkomailla.
Lue lisää
Yritys
Hyönteisproteiinit ainesosana
Tästä artikkelista löydät tietoa hyönteisproteiineista, sen merkitsemisvaatimuksista ja käyttökohteista. Porokylän Leipomon tuotteissa ei käytetä hyönteisproteiinia, mutta tutustutaanpa aihepiiriin vähän lisää.
Lue lisää
Me
Porokylän Leipomon investointihanke etenee suunnitellusti
Lieksan Teollisuuskylässä, Kerantiellä sijaitsevan uuden toimintayksikön purku- ja korjaustyöt ovat sujuneet suunnitellusti. Toimitilan lattiat on pinnoitettu, tila on siivottu käyttövalmiiksi ja ensimmäiset linjastojen asennukset ovat lähteneet käyntiin uunien asentamisella.
Lue lisää
Porokylä työnantajana
Elämysleipurikulttuuri
Porokylän Leipomon elämysleipurikulttuurin kulmakivet
Lue lisää