Porokylän Leipomo

Leivomme elämyksiä.

Me Porokylällä tiedämme, että taidon ohella leipä tehdään, kuten nautitaankin – tunteella. Oli kyseessä sitten perimässämme elävä korpikansan hulluus tai jääräpäisyys, emme suostu tyytymään tavanomaiseen.

Siksi leivomme leipämme taikinajuurtamme rakkaudella palvellen ja pohjoiskarjalaista traditiota vaalien.

Kertokoon se meistä jotain.

Tuotteet

Uunituoreet uutuustuotteet

Porokylän maailma

Kurkkaa leipomon arkeen!

Täällä se leipä kasvaa.

Lue lisää

Gluteeniton tuoteperheemme – vehnätöntä elinvoimaa

Puhdasta hyvinvointia Korkealaatuisista raaka-aineista gluteenittomassa leipomossamme valmistetaan leivänmakuista vehnätöntä leipää ja leivonnaisia jotka sopivat ihan kaikille. Tuotteemme tuovat hyvää energiaa arjen ruokapöytään ja aktiiviseen elämään.  Tutustu herkulliseen gluteenittomaan tuotevalikoimaan täällä

Lue lisää

Hae meille töihin

Olemme kasvava leipomoalan yritys ja etsimme innostuneita osaajia joukkoomme aina.

Lue lisää

Maukasta keittolounasta, toistaiseksi ainoastaan mukaan otettuna

Keittolounas paikan päällä 6,50 € Hinta sisältää ruokajuomat, leivät, jälkiruokakahvin/teen ja kahvileivän. Keittolounas mukaan hintaan 4,90 € (sisältää pelkän keiton)

Lue lisää

Vipuvoimaa EU:lta

Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) rahoittama hanke 

Lue lisää

Olemme mukana Ole osa hyvän ketjua- Osta työtä Suomeen- kampanjassa

Olemme mukana Ole osa hyvän ketjua – Osta työtä Suomeen -kampanjassa yhdessä K-ryhmän, Suomalaisen Työn Liiton, Ruokatieto yhdistys ry:n ja Kotimaiset kasvikset ry:n kanssa. Kampanjassa kannustamme ostamaan suomalaista ruokaa, käyttötavaroita ja rautakaupan tuotteita. Tavoitteenamme on kohdistaa ostot suomalaiseen työhön, jotta työllistämme ja pidämme Suomen pyörät pyörimässä.

Lue lisää

Hae yrityksemme oivahymy.fi palvelusta

Oiva on elintarvikevalvonnan tarkastustietojen julkistamisjärjestelmä, joka tuo elintarvikealan yritysten valvontatulokset kuluttajien tietoon. Oivassa elintarvikevalvontaviranomaiset arvioivat yritysten elintarviketurvallisuutta.

Lue lisää

Vastuumme

Vastuullisesti yhdessä tehden. Kansainvälinen FSSC 22000 -elintarviketurvallisuussertifikaattimme on elintarviketurvallisuuteen keskittyvä hallintajärjestelmä. Se tarkoittaa, että tuotantoketjumme ovat kaikilla tasoilla todistetusti turvallisia ja tuotteemme turvallisesti valmistettuja ja turvallisia kuluttajille. 200885-2016-FSMS-FIN-RvA rev 4 – 20200701 – 1593677801093 NURMES 2020 200886-2016-FSMS-FIN-RvA rev 4 – 20200701 – 1593678422805 LIEKSA 2020

Lue lisää

Töissä leipomolla – Kaisa

Kaisa Kiiskisen tie Porokylän leipomoon kävi yhdeksän kuukautta kestäneen Rekry -koulutuksen kautta.

Lue lisää