Porokylän Leipomo

Leivässä jo vuodesta 1983.

Porokylän Leipomo Oy on vuonna 1983 perustettu perheyritys. Olemme erikoistuneet käsintehtyihin leipomotuotteisiin, joita leivomme herkullinen maku, tasainen laatu ja hyvä palvelu edellä.

Tuotteet

Uunituoreet uutuustuotteet

Porokylän maailma

Kurkkaa leipomon arkeen!

Täällä se leipä kasvaa.

Lue lisää

Kurkkaa viikon keittolounaslistamme

Keittolounas joka arkipäivä Nurmeksen kahvila-myymälässä
Klo 10.30-13.00

Lue lisää

Gluteeniton tuoteperheemme – vehnätöntä elinvoimaa

Puhdasta hyvinvointia Korkealaatuisista raaka-aineista gluteenittomassa leipomossamme valmistetaan leivänmakuista vehnätöntä leipää ja leivonnaisia jotka sopivat ihan kaikille. Tuotteemme tuovat hyvää energiaa arjen ruokapöytään ja aktiiviseen elämään.  Tutustu herkulliseen gluteenittomaan tuotevalikoimaan täällä

Lue lisää

Hae meille töihin

Olemme kasvava leipomoalan yritys ja etsimme innostuneita osaajia joukkoomme aina.

Lue lisää

Haemme Nurmeksen toimipisteeseen työnjohtajaa

Haemme Nurmeksen toimipisteeseemme TYÖNJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen

Lue lisää

Leipurille töitä tarjolla – jätä hakemus nyt!

Etsimme iloiseen joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista leipuria. Me tarjoamme sinulle työpaikkana kasvavan ja kehittyvän leipomoalan yrityksen, iloisen ja tiiviin työyhteisön sekä mahtavat työsuhde-edut. Tutustu tarkemmin avoinna olevaan leipurin paikkaan täällä. Lähetä hakemus tai vinkkaa avoinna olevasta paikasta sopivalle tyypille!

Lue lisää

Hae yrityksemme oivahymy.fi palvelusta

Oiva on elintarvikevalvonnan tarkastustietojen julkistamisjärjestelmä, joka tuo elintarvikealan yritysten valvontatulokset kuluttajien tietoon. Oivassa elintarvikevalvontaviranomaiset arvioivat yritysten elintarviketurvallisuutta.

Lue lisää

Töissä leipomolla – Leena

Hikinen työvuoro ruisleipäpöydässä helteisenä kesäpäivänä on leipomotyöntekijän tavallista arkea. Leena Mustoselle, 36, ruisleipien leipominen Porokylän leipomolla on sekä sydämen että kunnian asia. Työpäivän aikana Leenan taitavista käsistä syntyy noin 3000 kauniin pyöreää, itäsuomalaista ruisleipää.

Lue lisää

Töissä leipomolla – Kaisa

Kaisa Kiiskisen tie Porokylän leipomoon kävi yhdeksän kuukautta kestäneen Rekry -koulutuksen kautta.

Lue lisää

Porokylän Leipomo Oy on yksi Suomen vahvimmista

Suomen vahvimmat- luokitus on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Luokituksen myöntää Suomen Asiakastieto Oy.

Lue lisää

Töissä leipomolla – gluteenittoman leivonnan makumestari – Santtu

Tuotekehittäjä Santtu Kiiskinen, 28, on ollut Porokylän leipomolla töissä yhteensä kuusi vuotta. Santun löytää nykyään leipomon Lieksan pisteestä, yleensä jo aamukahdeksasta, tekemässä koeleivontaa tai kirjaamassa tuloksia ylös tietokoneellaan.

Lue lisää