Me Porokylällä tiedämme, että taidon ohella leipä tehdään, kuten nautitaankin – tunteella. Oli kyseessä sitten perimässämme elävä korpikansan hulluus tai jääräpäisyys, emme suostu tyytymään tavanomaiseen.

Siksi leivomme leipämme taikinajuurtamme rakkaudella palvellen ja pohjoiskarjalaista traditiota vaalien.

Kertokoon se meistä jotain.

Ajankohtaista

Inspiraatio

Makustele elämyksiä

Kutsumme elämyshakuiset nautiskelijat kokemaan elämyksiä – ensin makustelemalla Porokylän ruisleipiä ja sitten osallistumalla arvontaan, jossa pääpalkintona on elämysloma.

Lue lisää

Leipomot

Arvokasta tietoa päästölaskennasta leipomotoiminnan kehittämiseen

Olemme olleet tänä keväänä mukana Keskuskauppakamarin Ilmasto-ohjelmassa ja laskeneet ensimmäistä kertaa Porokylän Leipomon päästöt. Laskenta on vielä hieman kesken, mutta näemme tuloksista jo suurimmat päästölähteemme.

Lue lisää

Avoin työpaikka

Jätä avoin hakemus

Olemme kasvava leipomoalan yritys ja etsimme innostuneita osaajia joukkoomme aina.

Lue lisää

Inspiraatio

Trendit leipomotuotteiden sopimusvalmistuksessa

Suomessa noin kolmannes ruokakaupoissa myydyistä elintarvikkeista on niin sanottuja sopimusvalmistustuotteita eli omien merkkien tuotteita.

Lue lisää

Leipomot

Gluteeniton yksikkömme täyttää 10 vuotta

Porokylän Leipomo Oy aloitti gluteenittomien tuotteiden valmistuksen 10 vuotta sitten. Tänä vuonna gluteenittomien tuotteiden osuus yhtiön liikevaihdosta nousee liki 10 miljoonaan euroon, eli noin 35 prosenttiin leipomon koko liikevaihdosta. Gluteenittomat tuotteet valmistetaan leipomon Kevätniemen-yksikössä. Valikoimaan kuuluu yli 50 erilaista gluteenitonta leipomotuotetta.

Lue lisää

Leipomomyymälät

Leiväntuoksuisia kuulumisia Joensuun myymäläleipomosta

Lämpimän leivän tuoksu houkuttelee Joensuun Prisman myymäläleipomon luo. Täällä on toinen Porokylän Leipomon myymäläleipomoista, toinen on Kouvolan Citymarketilla. Joensuussa työskentelee kokenut tiimi. He valmistavat päivittäin tuotteita vitriinin irtomyyntiin ja pakkaavat leipomotuotteita myös leipäosastolle paperipusseihin, jotta asiakkaat voivat ostaa lämpimiä herkkuja kotiin.

Lue lisää

Me

Vastuumme

Molemmissa tuotantolaitoksissamme on FSSC22000-sertifikaatti. Tuotantolaitoksemme auditoidaan säännöllisesti sekä viranomaisten että suurimpien asiakkaittemme toimesta.

Lue lisää

Inspiraatio

Kuka hullu investoi Itä-Suomeen ja alkoi tekemään kilpailtua palaleipää?

Näin syntyi Korpikulkijan ruispala. Maukas ja pitkään pehmeänä pysyvä ruispalaleipä on ollut tuotekehityspäällikkö Joonas Pelolla työn alla kaksi vuotta. Idea ruispalaleivän kehittämisestä oli esillä jo viisi vuotta sitten, kun Pelo tuli leipomolle töihin.

Lue lisää

Me

Kesätyöntekijät tärkeissä tehtävissä

Yhteensä 15 kesätyöntekijää työskenteli Porokylän Leipomon toimipisteissä kesälomakaudella. Ensimmäiset aloittivat toukokuun alkupuolella ja viimeisillä työt loppuvat ensi viikolla. Vakiväen kesälomat olisi vaikea saada pyörimään ilman kesätyöntekijöitä ja joukosta etsitään samalla tulevaisuuden tekijöitä.

Lue lisää

Me

Yritysvastuu

Vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat tämän päivän termejä, mutta ne jäävät helposti etäisiksi, kauniiksi sanahelinäksi. Tässä artikkelissa paneudun pieniin ja isoihin tekoihin, joita Porokylän Leipomolla on viime aikoina tehty.

Lue lisää