Me Porokylällä tiedämme, että taidon ohella leipä tehdään, kuten nautitaankin – tunteella. Oli kyseessä sitten perimässämme elävä korpikansan hulluus tai jääräpäisyys, emme suostu tyytymään tavanomaiseen.
Siksi leivomme leipämme taikinajuurtamme rakkaudella palvellen ja pohjoiskarjalaista traditiota vaalien.
Kertokoon se meistä jotain.
Ajankohtaista
Avoin työpaikka
Avoin työpaikka: Tuotekehittäjä
Monipuolisessa työssä pääset toteuttamaan Porokylän Leipomon strategiaa ja kehittämään leipomotuotteita ideasta kaupan hyllylle. Työ pitää sisällään ideoiden työstämistä, koeleivontaa koeleipomolla sekä tuotteen testausta tuotantolinjalla yhteistyössä tuotannon elämysleipureiden kanssa.
Lue lisää
Inspiraatio
Kuka hullu investoi Itä-Suomeen ja alkoi tekemään kilpailtua palaleipää?
Näin syntyi Korpikulkijan ruispala. Maukas ja pitkään pehmeänä pysyvä ruispalaleipä on ollut tuotekehityspäällikkö Joonas Pelolla työn alla kaksi vuotta. Idea ruispalaleivän kehittämisestä oli esillä jo viisi vuotta sitten, kun Pelo tuli leipomolle töihin.
Lue lisää
Avoin työpaikka
Jätä avoin hakemus
Olemme kasvava leipomoalan yritys ja etsimme innostuneita osaajia joukkoomme aina.
Lue lisää
Me
Muistoja 40-vuoden ajalta
Porokylän Leipomon 40-vuotisjuhlatapahtumaa vietettiin Nurmeksessa perjantaina 18.8.2023. Tapahtuma oli kaikille avoin ja se järjestettiin leipomon piha-alueella. Sää suosi, lohikeitto maistui, onnenpyörä ilahdutti ja moni osti viikonloppuviemisiä kotiin leipomomyymälästä.
Lue lisää
Me
Yritysvastuu
Vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat tämän päivän termejä, mutta ne jäävät helposti etäisiksi, kauniiksi sanahelinäksi. Tässä artikkelissa paneudun pieniin ja isoihin tekoihin, joita Porokylän Leipomolla on viime aikoina tehty.
Lue lisää
Me
Kesätyöntekijät tärkeissä tehtävissä
Yhteensä 15 kesätyöntekijää työskenteli Porokylän Leipomon toimipisteissä kesälomakaudella. Ensimmäiset aloittivat toukokuun alkupuolella ja viimeisillä työt loppuvat ensi viikolla. Vakiväen kesälomat olisi vaikea saada pyörimään ilman kesätyöntekijöitä ja joukosta etsitään samalla tulevaisuuden tekijöitä.
Lue lisää
Yritys
Uudet pohjoismaiset ravitsemussuositukset
Satojen tutkijoiden neljän vuoden aherrus on saatu päätökseen, kun kesäkuun lopulla julkistettiin uudet pohjoismaiset ravitsemussuositukset. Ne perustuvat parhaaseen tutkimustietoon ruuankulutuksesta, terveydestä ja ympäristöstä.
Lue lisää
Yritys
Porokylän Leipomo sai investointitukea toiminnan laajentamiseen Lieksassa
Porokylän Leipomon kolmannen leipomoyksikön tuotanto on alkanut 5.6.2023. Sen mahdollisti Etelä-Savon ELY-keskuksen kautta saatu EU-rahoitus.
Lue lisää
Me
Porokylän Leipomo aloitti tuotannon uudessa Lieksan yksikössään
Lieksan Kerantien-yksikkö on Porokylän kolmas leipomo. Leipomokapasiteetin lisääminen oli välttämätöntä kahdesta painavasta syystä.
Lue lisää
Me
Porokylän Leipomon 40-vuotinen kasvutarina on kertomus rohkeudesta, osaamisesta, alan murroksesta, leipurien ammattitaidosta ja taidosta kuunnella asiakkaita
Porokylän Leipomo Oy julkaisi 40-vuotishistoriikin, jossa kuljetaan vaiheikas matka pienestä kyläleipomosta Suomen arvostetuimman leivän leipojaksi ja gluteenittomien tuotteiden tekijäksi.
Lue lisää