Me Porokylällä tiedämme, että taidon ohella leipä tehdään, kuten nautitaankin – tunteella. Oli kyseessä sitten perimässämme elävä korpikansan hulluus tai jääräpäisyys, emme suostu tyytymään tavanomaiseen.

Siksi leivomme leipämme taikinajuurtamme rakkaudella palvellen ja pohjoiskarjalaista traditiota vaalien.

Kertokoon se meistä jotain.

Ajankohtaista

Avoin työpaikka

Avoin työpaikka: Leipomosiivooja

Haemme nyt Lieksan toimipisteeseemme leipomosiivoojaa kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen.

Lue lisää

Me

Porokylän Leipomon 40-vuotinen kasvutarina on kertomus rohkeudesta, osaamisesta, alan murroksesta, leipurien ammattitaidosta ja taidosta kuunnella asiakkaita

Porokylän Leipomo Oy julkaisi 40-vuotishistoriikin, jossa kuljetaan vaiheikas matka pienestä kyläleipomosta Suomen arvostetuimman leivän leipojaksi ja gluteenittomien tuotteiden tekijäksi.

Lue lisää

Avoin työpaikka

Jätä avoin hakemus

Olemme kasvava leipomoalan yritys ja etsimme innostuneita osaajia joukkoomme aina.

Lue lisää

Yritys

Pielisen Bion rakennustyöt alkaneet – Porokylän Leipomon ja biokaasulaitoksen synergiaetu on vahva

Pielisen Bio on aloittanut biokaasulaitoksen rakentamisen Kerantien teollisuusalueella Lieksassa. Lieksan biokaasulaitos on alueellisesti merkittävä uusiutuvan energian investointi, jonka rakentamisesta vastaavat energian käyttäjät.

Lue lisää

Yritys

Porokylän Leipomo tänään – 40-vuoden kasvutarina ammattitaidosta, rohkeudesta ja alan murroksesta

Toden totta, Porokylän Leipomo juhlii tänä vuonna 40-vuotista matkaansa pienestä kotileipomosta Suomen 6. suurimmaksi leipomoksi. Leipomo on markkinajohtaja ruislipuissa ja tummissa gluteenittomissa leivissä. Uudet markkinavaltaukset ovat mielessä, sillä Pohjois-Karjalaan Lieksaan on rakenteilla moderni leipomoyksikkö, jossa tullaan valmistamaan muun muassa ruispalaleipää.

Lue lisää

Me

Mikäs teidät sai tänne muuttamaan?

Porokylän Leipomon viestintä- ja vastuullisuuspäällikkö Laura Hyvärinen on kotoisin Pirkanmaalta. Hän on asettunut perheensä kanssa Pohjois-Karjalaan asuttuaan pitkään pääkaupunkiseudulla ja viidesti ulkomailla.

Lue lisää

Yritys

Hyönteisproteiinit ainesosana

Tästä artikkelista löydät tietoa hyönteisproteiineista, sen merkitsemisvaatimuksista ja käyttökohteista. Porokylän Leipomon tuotteissa ei käytetä hyönteisproteiinia, mutta tutustutaanpa aihepiiriin vähän lisää.

Lue lisää

Me

Porokylän Leipomon investointihanke etenee suunnitellusti

Lieksan Teollisuuskylässä, Kerantiellä sijaitsevan uuden toimintayksikön purku- ja korjaustyöt ovat sujuneet suunnitellusti. Toimitilan lattiat on pinnoitettu, tila on siivottu käyttövalmiiksi ja ensimmäiset linjastojen asennukset ovat lähteneet käyntiin uunien asentamisella.  

Lue lisää

Porokylä työnantajana

Elämysleipurikulttuuri

Porokylän Leipomon elämysleipurikulttuurin kulmakivet

Lue lisää