Me Porokylällä tiedämme, että taidon ohella leipä tehdään, kuten nautitaankin – tunteella. Oli kyseessä sitten perimässämme elävä korpikansan hulluus tai jääräpäisyys, emme suostu tyytymään tavanomaiseen.

Siksi leivomme leipämme taikinajuurtamme rakkaudella palvellen ja pohjoiskarjalaista traditiota vaalien.

Kertokoon se meistä jotain.

Ajankohtaista

Yritys

Pielisen Bion rakennustyöt alkaneet – Porokylän Leipomon ja biokaasulaitoksen synergiaetu on vahva

Pielisen Bio on aloittanut biokaasulaitoksen rakentamisen Kerantien teollisuusalueella Lieksassa. Lieksan biokaasulaitos on alueellisesti merkittävä uusiutuvan energian investointi, jonka rakentamisesta vastaavat energian käyttäjät.

Lue lisää

Avoin työpaikka

Jätä avoin hakemus

Olemme kasvava leipomoalan yritys ja etsimme innostuneita osaajia joukkoomme aina.

Lue lisää

Me

Mikäs teidät sai tänne muuttamaan?

Porokylän Leipomon viestintä- ja vastuullisuuspäällikkö Laura Hyvärinen on kotoisin Pirkanmaalta. Hän on asettunut perheensä kanssa Pohjois-Karjalaan asuttuaan pitkään pääkaupunkiseudulla ja viidesti ulkomailla.

Lue lisää