Porokylän Leipomo
Leivässä jo vuodesta 1983.
Porokylän Leipomo Oy on vuonna 1983 perustettu perheyritys. Olemme erikoistuneet käsintehtyihin leipomotuotteisiin, joita leivomme herkullinen maku, tasainen laatu ja hyvä palvelu edellä.

Leivässä jo vuodesta 1983.
Porokylän Leipomo Oy on vuonna 1983 perustettu perheyritys. Olemme erikoistuneet käsintehtyihin leipomotuotteisiin, joita leivomme herkullinen maku, tasainen laatu ja hyvä palvelu edellä.
Olemme kasvava leipomoalan yritys ja etsimme innostuneita osaajia joukkoomme aina.
Keittolounas joka arkipäivä Nurmeksen kahvila-myymälässä
Klo 10.00-14.00
Puhdasta hyvinvointia Korkealaatuisista raaka-aineista gluteenittomassa leipomossamme valmistetaan leivänmakuista vehnätöntä leipää ja leivonnaisia jotka sopivat ihan kaikille. Tuotteemme tuovat hyvää energiaa arjen ruokapöytään ja aktiiviseen elämään ilman vehnän ja gluteenin haittavaikutuksia. Tutustu herkulliseen gluteenittomaan tuotevalikoimaan täällä
“Kun Kouvolasta ei alkanut töitä kuulua, niin ajattelin kokeilla Porokylän Leipomoa. Soitin sinne, sovittiin haastatteluaika ja pääsin töihin.”
Lue Helenan ajatuksia muutosta Pohjois-Karjalaan ja työstä leipomolla.
Etsimme joukkoomme kunnossapitoasentajaa, jonka työtehtäviin kuuluvat kone- ja laitehuollot Nurmeksen ja Lieksan yksiköissä.
Oiva on elintarvikevalvonnan tarkastustietojen julkistamisjärjestelmä, joka tuo elintarvikealan yritysten valvontatulokset kuluttajien tietoon. Oivassa elintarvikevalvontaviranomaiset arvioivat yritysten elintarviketurvallisuutta.
Hikinen työvuoro ruisleipäpöydässä helteisenä kesäpäivänä on leipomotyöntekijän tavallista arkea. Leena Mustoselle, 36, ruisleipien leipominen Porokylän leipomolla on sekä sydämen että kunnian asia. Työpäivän aikana Leenan taitavista käsistä syntyy noin 3000 kauniin pyöreää, itäsuomalaista ruisleipää.
Kaisa Kiiskisen tie Porokylän leipomoon kävi yhdeksän kuukautta kestäneen Rekry -koulutuksen kautta.
Suomen vahvimmat- luokitus on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Luokituksen myöntää Suomen Asiakastieto Oy.
Tuotekehittäjä Santtu Kiiskinen, 28, on ollut Porokylän leipomolla töissä yhteensä kuusi vuotta. Santun löytää nykyään leipomon Lieksan pisteestä, yleensä jo aamukahdeksasta, tekemässä koeleivontaa tai kirjaamassa tuloksia ylös tietokoneellaan.