Porokylän Leipomo

Leivässä jo vuodesta 1983.

Porokylän Leipomo Oy on vuonna 1983 perustettu perheyritys. Olemme erikoistuneet käsintehtyihin leipomotuotteisiin, joita leivomme herkullinen maku, tasainen laatu ja hyvä palvelu edellä.

Tuotteet

Uunituoreet uutuustuotteet

Porokylän maailma

Kurkkaa leipomon arkeen, klikkaa tästä videoon!

Lue lisää

Hae meille töihin

Olemme kasvava leipomoalan yritys ja etsimme innostuneita osaajia joukkoomme aina. Lähetä avoin hakemus osoitteeseen rekry@porokylanleipomo.fi. Työnantajana tarjoamme Sinulle kasvavan ja kehittyvän ympäristön ja hyvät työsuhde-edut. Toivotamme Sinut tervetulleeksi osaksi meidän rentoa ja osaavaa työyhteisöämme. Voimme myös kouluttaa sinut leipuriksi, mikäli sinulla ei ole vielä tarvittavaa osaamista, mutta oikeaa työasennetta ja motivaatiota senkin edestä.

Lue lisää

Kurkkaa viikon keittolounaslistamme

Keittolounas joka arkipäivä Nurmeksen kahvila-myymälässä
Klo 10.00-14.00

Lue lisää

Gluteeniton tuoteperheemme – vehnätöntä elinvoimaa

Puhdasta hyvinvointia Korkealaatuisista raaka-aineista gluteenittomassa leipomossamme valmistetaan leivänmakuista vehnätöntä leipää ja leivonnaisia jotka sopivat ihan kaikille. Tuotteemme tuovat hyvää energiaa arjen ruokapöytään ja aktiiviseen elämään ilman vehnän ja gluteenin haittavaikutuksia.  Tutustu herkulliseen gluteenittomaan tuotevalikoimaan täällä

Lue lisää

Hae yrityksemme oivahymy.fi palvelusta

Oiva on elintarvikevalvonnan tarkastustietojen julkistamisjärjestelmä, joka tuo elintarvikealan yritysten valvontatulokset kuluttajien tietoon. Oivassa elintarvikevalvontaviranomaiset arvioivat yritysten elintarviketurvallisuutta.

Lue lisää

Töissä leipomolla – Leena

Hikinen työvuoro ruisleipäpöydässä helteisenä kesäpäivänä on leipomotyöntekijän tavallista arkea. Leena Mustoselle, 36, ruisleipien leipominen Porokylän leipomolla on sekä sydämen että kunnian asia. Työpäivän aikana Leenan taitavista käsistä syntyy noin 3000 kauniin pyöreää, itäsuomalaista ruisleipää.

Lue lisää

Töissä leipomolla – Kaisa

Kaisa Kiiskisen tie Porokylän leipomoon kävi yhdeksän kuukautta kestäneen Rekry -koulutuksen kautta.

Lue lisää

Etsimme tuotantopäällikköä Nurmeksen toimipisteeseen

Porokylän Leipomo Oy on v. 1983 perustettu perheyritys. Yrityksemme tunnetaan laadukkaista leipomotuotteista ja päätuotteemme ovat ruisleivät, karjalanpiirakat, kukot sekä gluteenittomat tuotteet. Tällä hetkellä meitä on jo yli 120 leivänsyrjässä kiinni ja toimintaa on Nurmeksessa ja Lieksassa sekä myymäläleipomot Kouvolassa ja Joensuussa. Haemme Nurmeksen toimipisteeseemme TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ  vakituiseen työsuhteeseen. Työssä tuotantopäällikkö vastaa koko Nurmeksen tuotannosta. Hakijalta odotamme: […]

Lue lisää

Porokylän Leipomo Oy on yksi Suomen vahvimmista

Suomen vahvimmat- luokitus on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Luokituksen myöntää Suomen Asiakastieto Oy.

Lue lisää

Töissä leipomolla – gluteenittoman leivonnan makumestari – Santtu

Tuotekehittäjä Santtu Kiiskinen, 28, on ollut Porokylän leipomolla töissä yhteensä kuusi vuotta. Santun löytää nykyään leipomon Lieksan pisteestä, yleensä jo aamukahdeksasta, tekemässä koeleivontaa tai kirjaamassa tuloksia ylös tietokoneellaan.

Lue lisää