Porokylän Leipomo

Leivomme elämyksiä.

Me Porokylällä tiedämme, että taidon ohella leipä tehdään, kuten nautitaankin – tunteella. Oli kyseessä sitten perimässämme elävä korpikansan hulluus tai jääräpäisyys, emme suostu tyytymään tavanomaiseen.

Siksi leivomme leipämme taikinajuurtamme rakkaudella palvellen ja pohjoiskarjalaista traditiota vaalien.

Kertokoon se meistä jotain.

Tuotteet

Uunituoreet uutuustuotteet

Porokylän maailma

Hae meille töihin

Olemme kasvava leipomoalan yritys ja etsimme innostuneita osaajia joukkoomme aina.

Lue lisää

Porokylän leipomo investoi vahvasti Lieksassa: kolmas yksikkö valmistuu vuonna 2023

Lieksassa ja Nurmeksessa sijaitseva Porokylän leipomo Oy satsaa voimakkaasti tuotantonsa kehittämiseen. Kuluvan vuoden aikana Lieksassa sijaitsevaan teollisuushalliin rakennetaan moderni tulevaisuuden leipomo, joka kaksinkertaistaa yrityksen leivän tuotantokapasiteetin.  Uusien toimitilojen puitteet saadaan Teollisuuskylän Kerantie 7 hallista, jonka Lieksan Kiinteistöt Oy vuokraa Porokylän Leipomolle.  Viime vuodet ovat olleet meille voimakkaan kasvun aikaa. Nyt pääsemme ripeästi rakentamaan kolmannen tuotantolaitoksemme […]

Lue lisää

Hae yrityksemme oivahymy.fi palvelusta

Oiva on elintarvikevalvonnan tarkastustietojen julkistamisjärjestelmä, joka tuo elintarvikealan yritysten valvontatulokset kuluttajien tietoon. Oivassa elintarvikevalvontaviranomaiset arvioivat yritysten elintarviketurvallisuutta.

Lue lisää

Vastuumme

Molemmissa tuotantolaitoksissamme on FSSC22000-sertifikaatti. Tuotantolaitoksemme auditoidaan säännöllisesti sekä viranomaisten että suurimpien asiakkaittemme toimesta.

Lue lisää