Avoin työpaikka
Jätä avoin hakemus
Olemme kasvava leipomoalan yritys ja etsimme innostuneita osaajia joukkoomme aina.
Lue lisääAvoin työpaikka
Olemme kasvava leipomoalan yritys ja etsimme innostuneita osaajia joukkoomme aina.
Lue lisääMe
Porokylän Leipomon 40-vuotisjuhlatapahtumaa vietettiin Nurmeksessa perjantaina 18.8.2023. Tapahtuma oli kaikille avoin ja se järjestettiin leipomon piha-alueella. Sää suosi, lohikeitto maistui, onnenpyörä ilahdutti ja moni osti viikonloppuviemisiä kotiin leipomomyymälästä.
Lue lisääAvoin työpaikka
Haemme nyt Nurmeksen toimipisteeseemme leipomosiivoojaa kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen.
Lue lisääAvoin työpaikka
Lieksaan vasta valmistuneeseen moderniin Rantalan leipomoyksikköömme etsitään uusia elämysleipureita valmistamaan elämyksiä jokaiseen ruokapöytään Suomessa.
Lue lisääMe
Vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat tämän päivän termejä, mutta ne jäävät helposti etäisiksi, kauniiksi sanahelinäksi. Tässä artikkelissa paneudun pieniin ja isoihin tekoihin, joita Porokylän Leipomolla on viime aikoina tehty.
Lue lisääMe
Yhteensä 15 kesätyöntekijää työskenteli Porokylän Leipomon toimipisteissä kesälomakaudella. Ensimmäiset aloittivat toukokuun alkupuolella ja viimeisillä työt loppuvat ensi viikolla. Vakiväen kesälomat olisi vaikea saada pyörimään ilman kesätyöntekijöitä ja joukosta etsitään samalla tulevaisuuden tekijöitä.
Lue lisääYritys
Satojen tutkijoiden neljän vuoden aherrus on saatu päätökseen, kun kesäkuun lopulla julkistettiin uudet pohjoismaiset ravitsemussuositukset. Ne perustuvat parhaaseen tutkimustietoon ruuankulutuksesta, terveydestä ja ympäristöstä.
Lue lisääYritys
Porokylän Leipomon kolmannen leipomoyksikön tuotanto on alkanut 5.6.2023. Sen mahdollisti Etelä-Savon ELY-keskuksen kautta saatu EU-rahoitus.
Lue lisääMe
Lieksan Kerantien-yksikkö on Porokylän kolmas leipomo. Leipomokapasiteetin lisääminen oli välttämätöntä kahdesta painavasta syystä.
Lue lisääMe
Porokylän Leipomo Oy julkaisi 40-vuotishistoriikin, jossa kuljetaan vaiheikas matka pienestä kyläleipomosta Suomen arvostetuimman leivän leipojaksi ja gluteenittomien tuotteiden tekijäksi.
Lue lisää