Ajankohtaista

Me

Yritysvastuu

Vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat tämän päivän termejä, mutta ne jäävät helposti etäisiksi, kauniiksi sanahelinäksi. Tässä artikkelissa paneudun pieniin ja isoihin tekoihin, joita Porokylän Leipomolla on viime aikoina tehty.

Lue lisää

Avoin työpaikka

Jätä avoin hakemus

Olemme kasvava leipomoalan yritys ja etsimme innostuneita osaajia joukkoomme aina.

Lue lisää

Avoin työpaikka

Avoin työpaikka: Myymäläleipomon tiimipäällikkö, Joensuu

Tarjoamme hienon työmahdollisuuden Joensuun Prismassa toimivan myymäläleipomomme tiimipäällikkönä.

Lue lisää

Avoin työpaikka

Avoin työpaikka: Asiakaspalvelija/myymälätyöntekijä, Nurmes

Haemme nyt Nurmeksen toimipisteeseemme asiakaspalvelijaa kahvila-myymälätyöhön kesätyöhön.

Lue lisää

Leipomomyymälät

Leiväntuoksuisia kuulumisia Joensuun myymäläleipomosta

Lämpimän leivän tuoksu houkuttelee Joensuun Prisman myymäläleipomon luo. Täällä on toinen Porokylän Leipomon myymäläleipomoista, toinen on Kouvolan Citymarketilla. Joensuussa työskentelee kokenut tiimi. He valmistavat päivittäin tuotteita vitriinin irtomyyntiin ja pakkaavat leipomotuotteita myös leipäosastolle paperipusseihin, jotta asiakkaat voivat ostaa lämpimiä herkkuja kotiin.

Lue lisää

Me

Vastuumme

Molemmissa tuotantolaitoksissamme on FSSC22000-sertifikaatti. Tuotantolaitoksemme auditoidaan säännöllisesti sekä viranomaisten että suurimpien asiakkaittemme toimesta.

Lue lisää

Inspiraatio

Kuka hullu investoi Itä-Suomeen ja alkoi tekemään kilpailtua palaleipää?

Näin syntyi Korpikulkijan ruispala. Maukas ja pitkään pehmeänä pysyvä ruispalaleipä on ollut tuotekehityspäällikkö Joonas Pelolla työn alla kaksi vuotta. Idea ruispalaleivän kehittämisestä oli esillä jo viisi vuotta sitten, kun Pelo tuli leipomolle töihin.

Lue lisää

Me

Kesätyöntekijät tärkeissä tehtävissä

Yhteensä 15 kesätyöntekijää työskenteli Porokylän Leipomon toimipisteissä kesälomakaudella. Ensimmäiset aloittivat toukokuun alkupuolella ja viimeisillä työt loppuvat ensi viikolla. Vakiväen kesälomat olisi vaikea saada pyörimään ilman kesätyöntekijöitä ja joukosta etsitään samalla tulevaisuuden tekijöitä.

Lue lisää

Yritys

Uudet pohjoismaiset ravitsemussuositukset

Satojen tutkijoiden neljän vuoden aherrus on saatu päätökseen, kun kesäkuun lopulla julkistettiin uudet pohjoismaiset ravitsemussuositukset. Ne perustuvat parhaaseen tutkimustietoon ruuankulutuksesta, terveydestä ja ympäristöstä.

Lue lisää

Yritys

Porokylän Leipomo sai investointitukea toiminnan laajentamiseen Lieksassa

Porokylän Leipomon kolmannen leipomoyksikön tuotanto on alkanut 5.6.2023. Sen mahdollisti Etelä-Savon ELY-keskuksen kautta saatu EU-rahoitus.

Lue lisää