Ajankohtaista

Avoin työpaikka

Jätä avoin hakemus

Olemme kasvava leipomoalan yritys ja etsimme innostuneita osaajia joukkoomme aina.

Lue lisää

Me

Porokylän Leipomon investointihanke etenee suunnitellusti

Lieksan Teollisuuskylässä, Kerantiellä sijaitsevan uuden toimintayksikön purku- ja korjaustyöt ovat sujuneet suunnitellusti. Toimitilan lattiat on pinnoitettu, tila on siivottu käyttövalmiiksi ja ensimmäiset linjastojen asennukset ovat lähteneet käyntiin uunien asentamisella.  

Lue lisää

Me

Laura Hyvärinen aloittaa viestintä- ja vastuullisuuspäällikkönä Porokylän Leipomolla

Liiketoiminnan vastuullisuuden jäsentäminen ja kuluttajille merkitykselliset sisällöt toimivat ajureina uuden työtehtävän avaamiselle.

Lue lisää

Porokylä työnantajana

Elämysleipurikulttuuri

Porokylän Leipomon elämysleipurikulttuurin kulmakivet

Lue lisää

Porokylä työnantajana

Porokylän Leipomo on Vastuullinen Työnantaja -kampanjan jäsen

Porokylän Leipomo on Vastuullinen Työnantaja -kampanjan jäsen. Sitoudumme julkisesti seuraamaan ja aktiivisesti kehittämään työnantajavastuun kuutta keskeistä teemaa.

Lue lisää

Yritys

Suuntana kestävä huominen

Itäsuomalainen puhdas pohjavesi, lähellä kasvanut kotimainen vilja, Pielisestä kalastetut muikut, suomalaisen karjatilan maito; näistä aineksista syntyvät Porokylän Leipomon aidot tuotteet. Olennaiset raaka-aineemme ovat paikannettavissa läheiseen Suomen luontoon.

Lue lisää

Me

Porokylän leipomo investoi vahvasti Lieksassa: kolmas yksikkö valmistuu vuonna 2023

Porokylän leipomo Oy satsaa voimakkaasti tuotantonsa kehittämiseen. Kuluvan vuoden aikana Lieksassa sijaitsevaan teollisuushalliin rakennetaan moderni tulevaisuuden leipomo, joka kaksinkertaistaa yrityksen leivän tuotantokapasiteetin. 

Lue lisää

Me

Hae yrityksemme oivahymy.fi palvelusta

Oiva on elintarvikevalvonnan tarkastustietojen julkistamisjärjestelmä, joka tuo elintarvikealan yritysten valvontatulokset kuluttajien tietoon. Oivassa elintarvikevalvontaviranomaiset arvioivat yritysten elintarviketurvallisuutta.

Lue lisää

Yritys

Vastuumme

Molemmissa tuotantolaitoksissamme on FSSC22000-sertifikaatti. Tuotantolaitoksemme auditoidaan säännöllisesti sekä viranomaisten että suurimpien asiakkaittemme toimesta.

Lue lisää