Ajankohtaista

Avoin työpaikka

Jätä avoin hakemus

Olemme kasvava leipomoalan yritys ja etsimme innostuneita osaajia joukkoomme aina.

Lue lisää

Me

Muistoja 40-vuoden ajalta

Porokylän Leipomon 40-vuotisjuhlatapahtumaa vietettiin Nurmeksessa perjantaina 18.8.2023. Tapahtuma oli kaikille avoin ja se järjestettiin leipomon piha-alueella. Sää suosi, lohikeitto maistui, onnenpyörä ilahdutti ja moni osti viikonloppuviemisiä kotiin leipomomyymälästä.

Lue lisää

Avoin työpaikka

Avoin työpaikka: Leipomosiivooja (2 paikkaa)

Haemme nyt Nurmeksen toimipisteeseemme leipomosiivoojaa kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen.

Lue lisää

Avoin työpaikka

Avoin työpaikka: Linjaleipuri / Leipurityöntekijä

Lieksaan vasta valmistuneeseen moderniin Rantalan leipomoyksikköömme etsitään uusia elämysleipureita valmistamaan elämyksiä jokaiseen ruokapöytään Suomessa.

Lue lisää

Me

Yritysvastuu

Vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat tämän päivän termejä, mutta ne jäävät helposti etäisiksi, kauniiksi sanahelinäksi. Tässä artikkelissa paneudun pieniin ja isoihin tekoihin, joita Porokylän Leipomolla on viime aikoina tehty.

Lue lisää

Me

Kesätyöntekijät tärkeissä tehtävissä

Yhteensä 15 kesätyöntekijää työskenteli Porokylän Leipomon toimipisteissä kesälomakaudella. Ensimmäiset aloittivat toukokuun alkupuolella ja viimeisillä työt loppuvat ensi viikolla. Vakiväen kesälomat olisi vaikea saada pyörimään ilman kesätyöntekijöitä ja joukosta etsitään samalla tulevaisuuden tekijöitä.

Lue lisää

Yritys

Uudet pohjoismaiset ravitsemussuositukset

Satojen tutkijoiden neljän vuoden aherrus on saatu päätökseen, kun kesäkuun lopulla julkistettiin uudet pohjoismaiset ravitsemussuositukset. Ne perustuvat parhaaseen tutkimustietoon ruuankulutuksesta, terveydestä ja ympäristöstä.

Lue lisää

Yritys

Porokylän Leipomo sai investointitukea toiminnan laajentamiseen Lieksassa

Porokylän Leipomon kolmannen leipomoyksikön tuotanto on alkanut 5.6.2023. Sen mahdollisti Etelä-Savon ELY-keskuksen kautta saatu EU-rahoitus.

Lue lisää

Me

Porokylän Leipomo aloitti tuotannon uudessa Lieksan yksikössään

Lieksan Kerantien-yksikkö on Porokylän kolmas leipomo. Leipomokapasiteetin lisääminen oli välttämätöntä kahdesta painavasta syystä.

Lue lisää

Me

Porokylän Leipomon 40-vuotinen kasvutarina on kertomus rohkeudesta, osaamisesta, alan murroksesta, leipurien ammattitaidosta ja taidosta kuunnella asiakkaita

Porokylän Leipomo Oy julkaisi 40-vuotishistoriikin, jossa kuljetaan vaiheikas matka pienestä kyläleipomosta Suomen arvostetuimman leivän leipojaksi ja gluteenittomien tuotteiden tekijäksi.

Lue lisää