Tuotteet

Meille leivän arvo syntyy tinkimättömyydestä, jolla se tehdään piiruntarkkaa
käsityötaitoa, luonnon raaka-aineita ja elämyksellisiä makuja
kunnioittaen. Tämän arvon haluamme välittää myös asiakkaillemme.

Rakastamme vanhoja perinteitä, mutta haluamme olla luomassa myös
uusia. Gluteenittomissa leipomotuotteissa haluamme olla koko tuoteryhmän
ja hyvinvointiajattelun suomalainen uudistaja, leipoen leipää joka
sopii ihan kaikille.

Lisätietoa gluteenittomista tuotteista löydät Gluteenittomat tuotteet – esitteestämme

Tuotteet

Olen maistellut ja tähän asti teidän vastaavista muffineista paras👍

Sinikka Facebookissa

Katso arvosteltu tuote

Kiitos!! Paras leipä mitä olen gluteenitonta syönyt on pääsiäislimppu!! Eikö sitä saisi ympäri vuoden? Todella maukasta ja muhevaa!!

Sinikka

Katso arvosteltu tuote

Laktoositon rahkavuoka oli ihanaa, maistui juurisellaiselta kuin kuuluukin. Tuli lapsuus mieleen ja äidin ihana rahkapullapiirakka, pelasti kahvitellessa meidän perheen pääsiäistunnelman, rusinatkin hyviä. Tätä on saatava useammin, kesällä vaikka mansikat rusinoina.

Auli Tuusulasta

Katso arvosteltu tuote

Minulle, ikäkaranteenilaiselle, osti poikani paikallisesta K-kaupasta valmistamanne rahkavuokan. Minä ole Karjalan Kannaksella syntynyt ja seitsemän vuotta siellä elänytkin. Minut yllätti tuotteenne maku, joka oli jamakkapiirakan (rahkapiirakan) ja pashan väliltä eli erinomaisen hyvää. En tietenkään tiedä, kuka teillä on reseptin laatinut, mutta hän (tai he) on onnistunut erinomaisen hyvin. Tuli edesmenneen äitini leipomukset ym. tuotteet mieleen. KIITOS.

Pekka

Katso arvosteltu tuote

Haluaisin lämpimästi kiittää teitä gluteenittomista tuotteista. Ne ovat niin hyviä. Olen erityisesti kaivannut voisilmäpullaa ja rahkapiirakkaa. On ihanaa kun joskus voi nauttia entiseen tapaan nauttia pullaa kahvin kanssa. Sain vahingossa tietää että sairastan keliakiaa. En oireile, mutta joudun noudattamaan gluteenitonta elämää. Toivottavasti lähetät kiitokseni myös tuotekehitykseen ja leipureille? He ovat pelastaneet monta kahvihetkeäni. En tunne enää olevani ulkopuolinen. Tulen viemään ilosanomaa kuinka hyviä gluteenittomia tuotteita teillä on ja innolla haluan tutustua teidän muihin gluteenittomiin tuotteisiin.

Marita

Katso arvosteltu tuote

Täytyy nyt kehua!! Kun olikin niin hyvä gluteeniton laskiaispulla😃👌kuohkea kerma ja maistuva hillo....eikä pullassa ollut liikaa kardemummaa!!

Anu

Katso arvosteltu tuote

Tuntuu että nyt on ”pakko”antaa palautetta. Ostin jouluksi hätävaraksi lastenlapsille pakasteesta karjalanpiirakoita. Joulupäivän aamuna paistoin piirakat ja laitoin aamiasipöytään. Otin itsekin yhden ja ihastelin niiden herkullista, vähän voidellun näköistä ulkonäköä MUTTA se MAKU! Velvoitin aikuisia tyttäriänikin maistamaan. Olimme kaikki vilpittömästi sitä mieltä että ehdottomasti elämämme parhaat karjalanpiirakat! Olin myös maistavinani aavistukse ” puu-uunin ” makua. Loistava tuote, KIITOS.

Sari Haminasta

Katso arvosteltu tuote

Kiitos Porokylä, että olette tehneet gluteenittoman pizzataikinan. Olen saanut reilu vuosi sitten keliakia diagnoosin ja se oli kova pala tällaiselle pizzan suurkuluttajalle. Olen aivan super onnellinen, että löysin teidän pakaste pizzataikinan. Se on todella hyvä! Kiitos, että teette gluteenittomia tuotteita, jotka ovat vielä kohtuuhintaisia.

Tiina

Katso arvosteltu tuote

No, johan oli houkutus, TOHVEE Houkutus, ei voinut vastustaa. Meinas mennä 2 kerralla, vaikka ne oli siskoille tarkoitettu. 🤣

Marja

Katso arvosteltu tuote

Suuri Kiitos 100 % Kartanon kaurasta 🌹🌹🌹. Tällaista olen odottanut ! Ja nyt saan sen vieläpä oman maakunnan tuotteena. Olette onnistuneet hienosti. Tälle povaan suurta suosiota.?

Helena

Katso arvosteltu tuote

Nyt täytyy myöntää, että ihan ehdottomasti paras lihapiirakka, mitä olen ikinä syönyt. Aivan mahtava maku ja koostumus ihan priimaa. Kiitos! Ei muuta kuin uudelleen kauppaan etsimään näitä.

Anu

Katso arvosteltu tuote

Ostin Iisalmen Tokmannilta teidän leipomolta tehdyn lanttukukon. Kukko oli kuin äitini tekemä, tosi hyvä, en niin hyvää lanttukukkoa ole aiemmin kaupoista saanut. Kaikki kuori ja sisus 10+.

Leo

Katso arvosteltu tuote

Halusin vain tulla kertomaan, että ruiseväs on parasta ikinä syömääni ruisleipää! Siis taivaallista! Voisin syödä sitä koko ison 600g paketin kerralla :D Kiitos!

Jenny

Katso arvosteltu tuote

Nyt kyllä on pakko laittaa palautetta Pikkueväs ruisleivästä. Aivan huikea leipä, mahtava maku eikä yhtään liian kuiva. En ole eläissäni maistanut parempaa leipää. Tulee olemaan loppuelämän suosikkini. Kaupassa aina valitsen kaikista tummimman paiston. Mahtaa parasta ykköslaatua.

Juha Vantaalta

Katso arvosteltu tuote

Ihan parasta leipää, ja ainoita ruisleipiä mitä pystyn syömään. ❤ Toinen on teidän leipomon Kartanonruis. 🙂

Anita Facebookissa

Katso arvosteltu tuote