Tuotteet

Meille leivän arvo syntyy tinkimättömyydestä, jolla se tehdään piiruntarkkaa
käsityötaitoa, luonnon raaka-aineita ja elämyksellisiä makuja
kunnioittaen. Tämän arvon haluamme välittää myös asiakkaillemme.

Rakastamme vanhoja perinteitä, mutta haluamme olla luomassa myös
uusia. Gluteenittomissa leipomotuotteissa haluamme olla koko tuoteryhmän
ja hyvinvointiajattelun suomalainen uudistaja, leipoen leipää joka
sopii ihan kaikille.

Lisätietoa gluteenittomista tuotteista löydät Gluteenittomat tuotteet – esitteestämme

 

Tuotteet

Ruisleivän uusi tuleminen! Muisto lapsuudesta hiipii mieleen tätä syödessä. Rukiin ja vehnän lempeä liitto, jonka maku on uusi mutta tuttu. Leivän lempeä maku tuo mieleen sihtileivän. Nyt on keksitty erilainen ruisleipä, jossa on otetta ja makua. Maun lempeys yllättää, koostumus on täydellinen. En tee koskaan eväsleipiä töihin, nyt tein. Joku tässä viehättää niin paljon, että päihitti aiemman lempileipäni.

Piia

Katso arvosteltu tuote

Kävin tässä viikolla entisessä kotikaupungissani Lieksassa. Poikkesin siellä tehtaanmyymälään, josta toin pari muovikassillista tavaraa Helsinkiin. Ei ole ennenkään ollut salaisuus, että fanitan Porokylän leipomon tuotteita! Nyt mukaan tarttui uutuuksia mm. Korpikulkijan vaalea ruispaketti. Sehän on aivan erinomaisen maukas ja kuituakin huikea määrä.

Harri

Katso arvosteltu tuote

Nyt täytyy antaa palautetta - teidän tuotekehittelytiimi on tehnyt pienen ihmeen. Pullapitko on kaikin puolin onnistunut: maku, koostumus, ulkonäkö. Lämmin kiitos!

Tuula

Katso arvosteltu tuote

Minä, lapset ja äitinikin ollaan jo päästy maistamaan ja tykätään kovasti 😍 Kiitos, että saadaan vaihtelua aamu, väli ja iltapaloille 💝

Facebook palaute

Katso arvosteltu tuote

Yleensä en tapaa juurikaan tuotepalautteita antaa, mutta nyt täytyy kyllä positiivinen palaute Korpikulkijan ruispaloista lähettää. Korpikulkijan ruispalat -pussi valikoitui Seinäjoen Ideaparkin Cittarista lukuisten ruispalapussien joukosta ostoskoriin nimenomaan ilahduttavan tuotenimensä ja pussin kivan kuvituksen vuoksi. Jostain syystä puhuttelevat ainakin minua. Maulta en osannut odottaa mitää erityistä ennen ensimmäistä haukkausta, mutta olipa saatu leipään hieno maku ja koostumus. Siis aivan täydellinen. Vähän pelkäsin, että josko on vain yhden pussin taika tuo maku, mutta kyllä se on löytynyt myöhemminkin ostetuista pusseista. Muuta ruisleipää meille ei ole tämän löydön jälkeen ostettukaan.

Marjaleena

Katso arvosteltu tuote

Ostin ihan kokeeksi kun en ollut aiemmin nähnyt ja jatkoon menee pikkueväs rinnalle 😋😋😋

Arja

Katso arvosteltu tuote

KIITOS teille Tohvee-, Sitrus- ja Mehtämarjahoukutuksista ❤️❤️❤️ Kaikki kolme makua ovat toinen toistaan parempi ja tekevät kahvihetkestä täydellisen!

Irina

Katso arvosteltu tuote

Parasta Gluteenitonta leipää mitä olen koskaan syönyt ! Olette onnistunut 120 prosenttisesti . Mahtava maku , ei maistu eikä haise hiiva yhtään . Ja juurta leivässä , tykkään ! Mehevä ja maistuva . Olen itse tehnyt paljon leipää ja juurella , nyt löysin ensimmäistä kertaa kaupasta todella hyvän leivän.

Mervi

Katso arvosteltu tuote

Maailman parasta leipää, muuta en syö ❤️❤️❤️

Sus

Katso arvosteltu tuote

Pakko laittaa palautetta. Paras pulla mitä kaupasta olen ikinä löytänyt on teidän vaniljapitko. Kiitos siitä.

Satu

Katso arvosteltu tuote

Aivan mahdottoman hyvää pullaa. Maistuu todella pitkään tuorealta ja ihanan pehmeältä. En yleensä koskaan tykkään mistään kaupan pullapitkoista.

Janet

Katso arvosteltu tuote

Olen maistellut ja tähän asti teidän vastaavista muffineista paras👍

Sinikka Facebookissa

Katso arvosteltu tuote

Haluaisin lämpimästi kiittää teitä gluteenittomista tuotteista. Ne ovat niin hyviä. Olen erityisesti kaivannut voisilmäpullaa ja rahkapiirakkaa. On ihanaa kun joskus voi nauttia entiseen tapaan nauttia pullaa kahvin kanssa. Sain vahingossa tietää että sairastan keliakiaa. En oireile, mutta joudun noudattamaan gluteenitonta elämää. Toivottavasti lähetät kiitokseni myös tuotekehitykseen ja leipureille? He ovat pelastaneet monta kahvihetkeäni. En tunne enää olevani ulkopuolinen. Tulen viemään ilosanomaa kuinka hyviä gluteenittomia tuotteita teillä on ja innolla haluan tutustua teidän muihin gluteenittomiin tuotteisiin.

Marita

Katso arvosteltu tuote

Kiitos upeista ja erittäin hyvistä karjalanpiirakoista. Arvostan että käytätte laadukkaita raaka-aineita ja vaivaa. Maku on erittäin hyvä ja ulkomuoto kuten pitääkin - ei mikään teollinen valmiste. Kiva ettei mennä hinta edellä. Pidän tuotteen hinta / laatu suhdetta erinomaisena.

Jari

Katso arvosteltu tuote

Kiitos Porokylä, että olette tehneet gluteenittoman pizzataikinan. Olen saanut reilu vuosi sitten keliakia diagnoosin ja se oli kova pala tällaiselle pizzan suurkuluttajalle. Olen aivan super onnellinen, että löysin teidän pakaste pizzataikinan. Se on todella hyvä! Kiitos, että teette gluteenittomia tuotteita, jotka ovat vielä kohtuuhintaisia.

Tiina

Katso arvosteltu tuote

No, johan oli houkutus, TOHVEE Houkutus, ei voinut vastustaa. Meinas mennä 2 kerralla, vaikka ne oli siskoille tarkoitettu. 🤣

Marja

Katso arvosteltu tuote

Suuri Kiitos 100 % Kartanon kaurasta 🌹🌹🌹. Tällaista olen odottanut ! Ja nyt saan sen vieläpä oman maakunnan tuotteena. Olette onnistuneet hienosti. Tälle povaan suurta suosiota.?

Helena

Katso arvosteltu tuote

Näin uutena keliaatikkona; Kiitos näistä maailman parhaista gluteiinittomista sämpylöistä, porkkanasämpylät ihan parhaita ja juustosämpylät myös mahtavia! Tätä sairautta on helpompi kestää kun löytyy tämmösiä mahtavia tuotteita! Muita en ole vielä testannut, mutta varmasti testaan ja pyydän näitä tuotteita lähikauppaan!

Sarianne

Katso arvosteltu tuote

Kiitos, että teette gluteenittomia leipiä, erityisesti valmiiksi siivutettu limppu, gluteeniton Rehti tattari- teffleipä on pelastanut mieheni elämän! Keliakian toteamisen jälkeen oli suuri järkytys, että rakastamaansa ruisleipää ei voinut syödä, nyt olemme löytäneet Rehdin! Nuotiolla juuston kanssa paistettuna se on niiiin herkullista, ettei häviä ruisleivälle yhtään! Ja siivut ovat riittävän paksuja, ettei leipä meinaa hajota, ja koostumus on tiivis, joten sitä kestää käsitellä. Tuhannet kiitokset teille, älkää koskaan lakatko tekemästä ihania leipiänne!

Halauksin, Hannu ja Anneli

Katso arvosteltu tuote

Aivan sattumalta ostin teidän ruiseväsvuokaleipää ja olipa hyvä ostos! En ole pitkään aikaan- jos koskaan-syönyt näin maukasta ruisleipää. Maku on juuri sopivan rukiinen ja muheva. Kiitos!

Elsa

Katso arvosteltu tuote

Haluaisin kiittää teidän ihanasta tattarilimppu-tuotteesta! Ostan sitä joka viikko ja on niin ihanaa että voi syödä tälläistä tummaa leipää gluteiinittomana.

Naava

Katso arvosteltu tuote

Ihan halusin kiittää sitä joka on kehitellyt Porokylän paahtoleivän. Ensimmäinen oikeesti leivältä maistuva...eikä mikään gluteeniton möntti...aettä hivelee makunystyröitä tällaisella ruokarajoitteisella. Ihanaa,kiitos ja lisää tällaisia vastaavia <3

Merja

Katso arvosteltu tuote

Nyt täytyy myöntää, että ihan ehdottomasti paras lihapiirakka, mitä olen ikinä syönyt. Aivan mahtava maku ja koostumus ihan priimaa. Kiitos! Ei muuta kuin uudelleen kauppaan etsimään näitä.

Anu

Katso arvosteltu tuote

Moi Leipurit! Kannustavaa palautetta kukkojen tekijöille täydellisesti onnistuneesta perunakukosta. Siinä on askelmerkit mennyt kohdalleen jokaisessa työvaiheessa ja kukon rakenteessa sekä maussa. Oli mukava leikata ja ihailla kukon särmää rakennetta,tasainen kuori,täytteet tasaisesti ja väri ja maku kruunasi tämän "Savolaisen säilykerasian"

Petri

Katso arvosteltu tuote

Ostin Iisalmen Tokmannilta teidän leipomolta tehdyn lanttukukon. Kukko oli kuin äitini tekemä, tosi hyvä, en niin hyvää lanttukukkoa ole aiemmin kaupoista saanut. Kaikki kuori ja sisus 10+.

Leo

Katso arvosteltu tuote

Kiitos! Melkein itku tuli, niin hyvää oli tuo kaurarieska! En ole vehnäallergisena aiemmin löytänyt noin hyvää rieskaa! Myös hinta oli sopiva, jotta kesän aikana näitä voi ostaa useamminkin.

Ansa

Katso arvosteltu tuote

Halusin vain tulla kertomaan, että ruiseväs on parasta ikinä syömääni ruisleipää! Siis taivaallista! Voisin syödä sitä koko ison 600g paketin kerralla :D Kiitos!

Jenny

Katso arvosteltu tuote

Nyt kyllä on pakko laittaa palautetta Pikkueväs ruisleivästä. Aivan huikea leipä, mahtava maku eikä yhtään liian kuiva. En ole eläissäni maistanut parempaa leipää. Tulee olemaan loppuelämän suosikkini. Kaupassa aina valitsen kaikista tummimman paiston. Mahtaa parasta ykköslaatua.

Juha Vantaalta

Katso arvosteltu tuote

Ihan parasta leipää, ja ainoita ruisleipiä mitä pystyn syömään. ❤ Toinen on teidän leipomon Kartanonruis. 🙂

Anita Facebookissa

Katso arvosteltu tuote