Elämysleipuriksi?

Tee merkityksellistä työtä

Me Porokylässä leivomme elämyksiä arkeen ja juhlaan. Kun maukas leipä tai leivonnainen pysäyttää ihmisen nauttimaan hetkestä, se tekee meidän mielestämme parempaa elämää.
Siinä on meidän työmme syvin merkitys – me teemme suomalaisille onnellisempaa elämää, leipäpala ja ruokailuhetki kerrallaan.

Siksi meillä jokainen työntekijä saa elämysleipurin arvonimen.

Työnantajalupaus

Olemme vakavarainen ja menestyvä leipomo, jonka elämykselliset tuotteet kiinnostavat suomalaisia laajasti. Työpaikka meillä on varma ja siihen sisältyy hyvät työsuhde-edut. Lisäksi meillä palkitaan hyvistä ideoista ja työn kehittämisestä!

Lupaamme myös tavoitella entistä parempaa vastuullisuutta työnantajana.

Avoimet työpaikat

Avoin työpaikka

Jätä avoin hakemus

Olemme kasvava leipomoalan yritys ja etsimme innostuneita osaajia joukkoomme aina.

Lue lisää

Porokylä työnantajana

Me

Porokylä työnantajana

Työntekijätarina

Yritys

Kesätyöntekijät tärkeissä tehtävissä

Yhteensä 15 kesätyöntekijää työskenteli Porokylän Leipomon toimipisteissä kesälomakaudella. Ensimmäiset aloittivat toukokuun alkupuolella ja viimeisillä työt loppuvat ensi viikolla. Vakiväen kesälomat olisi vaikea saada pyörimään ilman kesätyöntekijöitä ja joukosta etsitään samalla tulevaisuuden tekijöitä.

Lue lisää

Me

Porokylä työnantajana

Yritys

Porokylän Leipomon 40-vuotinen kasvutarina on kertomus rohkeudesta, osaamisesta, alan murroksesta, leipurien ammattitaidosta ja taidosta kuunnella asiakkaita

Porokylän Leipomo Oy julkaisi 40-vuotishistoriikin, jossa kuljetaan vaiheikas matka pienestä kyläleipomosta Suomen arvostetuimman leivän leipojaksi ja gluteenittomien tuotteiden tekijäksi.

Lue lisää

Porokylä työnantajana

Porokylän Leipomo on Vastuullinen Työnantaja -kampanjan jäsen

Porokylän Leipomo on Vastuullinen Työnantaja -kampanjan jäsen. Sitoudumme julkisesti seuraamaan ja aktiivisesti kehittämään työnantajavastuun kuutta keskeistä teemaa.

Lue lisää

Porokylä työnantajana

Elämysleipurikulttuuri

Porokylän Leipomon elämysleipurikulttuurin kulmakivet

Lue lisää