Elämysleipuriksi?

Tee merkityksellistä työtä

Me Porokylässä leivomme elämyksiä arkeen ja juhlaan. Kun maukas leipä tai leivonnainen pysäyttää ihmisen nauttimaan hetkestä, se tekee meidän mielestämme parempaa elämää.
Siinä on meidän työmme syvin merkitys – me teemme suomalaisille onnellisempaa elämää, leipäpala ja ruokailuhetki kerrallaan.

Siksi meillä jokainen työntekijä saa elämysleipurin arvonimen.

Työnantajalupaus

Olemme vakavarainen ja menestyvä leipomo, jonka elämykselliset tuotteet kiinnostavat suomalaisia laajasti. Työpaikka meillä on varma ja siihen sisältyy hyvät työsuhde-edut. Lisäksi meillä palkitaan hyvistä ideoista ja työn kehittämisestä!

Lupaamme myös tavoitella entistä parempaa vastuullisuutta työnantajana.

Avoimet työpaikat

Avoin työpaikka

Etsimme pakkaamon tiimipäällikköä

Tule tekemään suomalaisille parempaa elämää leipäpala kerrallaan! Lieksassa sijaitsevan gluteenittoman erikoisleipomomme pakkaamotiimi etsii itselleen lähijohtajaa, joka mahdollistaa tiimin onnistumisen tehtävässään.

Lue lisää

Avoin työpaikka

Jätä avoin hakemus

Olemme kasvava leipomoalan yritys ja etsimme innostuneita osaajia joukkoomme aina.

Lue lisää

Porokylä työnantajana

Porokylä työnantajana

Elämysleipurikulttuuri

Porokylän Leipomon elämysleipurikulttuurin kulmakivet

Lue lisää

Porokylä työnantajana

Porokylän Leipomo on Vastuullinen Työnantaja -kampanjan jäsen

Porokylän Leipomo on Vastuullinen Työnantaja -kampanjan jäsen. Sitoudumme julkisesti seuraamaan ja aktiivisesti kehittämään työnantajavastuun kuutta keskeistä teemaa.

Lue lisää

Työntekijätarina

Töissä leipomolla – Leena

Hikinen työvuoro ruisleipäpöydässä helteisenä kesäpäivänä on leipomotyöntekijän tavallista arkea. Leena Mustoselle, 40, ruisleipien leipominen Porokylän leipomolla on sekä sydämen että kunnian asia. Työpäivän aikana Leenan taitavista käsistä syntyy noin 3000 kauniin pyöreää, itäsuomalaista ruisleipää.

Lue lisää

Työntekijätarina

Töissä leipomolla – gluteenittoman leivonnan makumestari – Santtu

Tuotekehittäjä Santtu Kiiskinen, 31, on ollut Porokylän leipomolla töissä yhteensä kymmenen vuotta. Santun löytää nykyään leipomon Lieksan pisteestä, yleensä jo aamukahdeksasta, tekemässä koeleivontaa tai kirjaamassa tuloksia ylös tietokoneellaan.

Lue lisää