Korpikulkijan paahtopaistileivät

Herkuttele Korpikulkijan paahtopaistileivillä munaletuilla ja piparjuurimajoneesilla! Tässä reseptissä yhdistyvät mehevä naudanpaistileike, suolakurkut, juusto ja raikas salaatti herkullisten munalettujen kera. Majoneesiin sekoitettu piparjuuritahna antaa makuihin potkua. Paahtopaistileivät tarjoillaan kahden mehevän Korpikulkijan ruispalaleivän välissä, ja ne sopivat täydellisesti retkieväiksi tai herkulliseksi välipalaksi. Anna makujen viedä sinut seikkailuun, kun nautit näitä maistuvia leipiä!

Korpikulkijan paahtopaistileivät

Korpikulkijan paahtopaistileivät munaletuilla ja piparjuurimajoneesilla
2 leipää

Munaletut:
2 kananmunaa
4 rkl maitoa tai kevytkermaa
Paistamiseen öljyä tai voita
Suolaa

4 viipaletta Porokylän Korpikulkijan ruispaloja
Naudanpaistileikettä
Suolakurkkuja
Juustoa
Salaattia

1 dl majoneesia
1-2 tl piparjuuritahnaa

Tee näin:
Sekoita majoneesin joukkoon piparjuuritahna.
Riko munat kulhoon ja lisää maito tai kerma. Sekoita tasaiseksi. Kuumenna rasva pannulla ja kaada muna-kermaseos pannulle. Munista tulee ohut lettu. Paista se kypsäksi. Kun toinen puoli on paistunut, puolita lettu ja käännä se. Paista toiselta puolelta ja lisää ripaus suolaa.
Voitele leivän alapuolet piparjuurimajoneesilla. Lisää salaattia, naudan paistileikkeet, suolakurkkua, juustoa sekä munalettu. Lisää piparjuurimajoneesia.
Lisää toinen leipä kanneksi. Nauti retkieväänä tai välipalana.