PikkuEväs 400 g
Pikkueväs, iso maku!


Täysjyväruisjauho (39 %) (jauho ja rouhe), vesi, vehnähiivaleipäjauho, ruismallas, hiiva, perunahiutale (peruna), vehnägluteeni, jodioitu suola (1,2 %). Voimakassuolainen. Laktoositon.
Fullkornrågmjöl (39 %) (mjöl och krossgryn), vatten, vetejästbrödmjöl, rågmalt, jäst, potatisflingor (potatis), vetegluten, joderat salt (1,2 %). Kraftigt saltat. Laktosfri.
Tarkista tuotetiedot aina myös pakkauksesta
"Olen muinoin syönyt mummolassa ruisleipää, joka oli tehty evakkomatkalla tuotuun juureen. Minut opetettiin jo pienestä pitäen siihen, että ruisleipä on ainoa oikea aamupala. Mummolan leipää ei enää ole saatavilla. Olen siis kolmenkymmenen vuoden ajan syönyt pitkin hampain erilaisia versioita enkä ole löytänyt yhtä hyvää leipää, en edes lähes. Jouluna maistoin ensi kertaa "Pikkuevästä" ja se oli siinä! Nyt maistuu taas aamupala. Täytyy vaan etsiä lähitienoon kaupat, mistä sitä saa. Kiitos erinomaisesta tuotteesta ❤ Saitte uuden mainosmiehen."
- Sirpa Espoosta
"Nyt kyllä on pakko laittaa palautetta Pikkueväs ruisleivästä. Aivan huikea leipä, mahtava maku eikä yhtään liian kuiva. En ole eläissäni maistanut parempaa leipää. Tulee olemaan loppuelämän suosikkini. Kaupassa aina valitsen kaikista tummimman paiston. Mahtaa parasta ykköslaatua."
- Juha Vantaalta
"Ihan parasta leipää, ja ainoita ruisleipiä mitä pystyn syömään. ❤ Toinen on teidän leipomon Kartanonruis. 🙂"
- Anita Facebookissa
Leipämme inspiroi sinua – katso parhaat reseptimme
Hyviä raaka-aineita ei tarvitse olla monta saadakseen ihania makukokemuksia. Laadukas pientilallisen hunaja, kotimaiset sipulit, ruisleipä ja ravintoloissa trendaava ruskistettu voivaahto tuovat tutut maut tähän päivään. Miksei voisi tehdä herkuttelu hetkeä itselle näkemällä hieman enemmän vaivaa täytetyn leivän valmistukseen. Makeaksi paistuneet sipulit ja pähkinäinen voivaahto sopivat hyvin yhteen. Tämä leipä vie kielen mennessään.
Katso ohje