PikkuKartano 420 g

Porokylän omaan aitoon taikinajuureen leivottu suosittu ruisvuokaleipä. Säilyttää mehevyyden ja maukkauden pitkään. Sopii pakkauskokonsa puolesta pienempiinkin talouksiin.

Tuotteen tiedot

PikkuKartano 420 g

Vesi, ruissihtijauho, vehnäjauho, perunahiutale [peruna, väri (kurkuma)], ruismallasjauho, siirappi, jodioitu suola (1,2 %), vehnägluteeni, hiiva. Ruista 77 % viljaraaka-aineista ja 46 % leivän painosta.

Vatten, rågsiktsmjöl, vetemjöl, potatisflingor [potatis, färg (gurkmeja)], rågmaltmjöl, sirap, joderat salt (1,2 %), vetegluten, jäst. 77 % råg av spannmålsråvarorna och 46 % råg av bröd vikt.

  • Ravintosisältö / NäringsvärdePer 100 g
  • Energiaa230 kcal
  • Rasvaa1 g
  • - josta tyydyttyneitä rasvahappoja0 g
  • Hiilihydraatteja45 g
  • - josta sokereita2,3 g
  • Ravintokuitua5,5 g
  • Proteiinia7,1 g
  • Suolaa1,2 g

Tarkista tuotetiedot aina myös pakkauksesta

Palaute

"Koen olevani onnekas löytäessäni Teidän PikkuKartano-leivän lähikaupasta. Se on ehdottomasti parasta mitä olen koskaan syönyt =) Kiitos !!!"

- Raisa

"Porokylän PikkuKartano on niin ihana tuote, ettei siihen opittuaan ilman pärjää. Maku säilyy hyvänä pitempään kuin monissa kilpailevissa tuotteissa ja myös pakkauskoko sopii erinomaisesti pienelle perheelle eikä ole vaaraa hävikistä. Keliaakikkoystäväni kehuu myös Porokylän gluteenittomia tuotteita kilpailijoita maukkaammiksi. Voisilmäpullaa olen hänen luonaan vieraillessa maistanut enkä voi väittää vastaan. Tattarilimppu on niin hyvää, että sitä voi syödä vaihtelun vuoksi, vaikka ei muuta tarvetta olisikaan"

- Inkeri

"Entisenä Nurmekselaisena kiitän että saan ostaa tuotteitanne täällä Lahdessa.Meitä on täällä useita henkilöitä sieltä päin.Suosikkini on Pikku Kartano.Kiitos ja hyvää jatkoa. "

- Jorma Lahdesta

Katso herkulliset reseptit

Leipämme inspiroi sinua – katso parhaat reseptimme

PikkuKartano-Kasvishampurilainen

PikkuKartano-Kasvishampurilainen

PikkuKartano toimii ruishampurilaisessa täydellisesti. Ruishampurilainen on helppo tehdä välipalaksi tai vaikka evääksi mukaan. Makuja voi muokata itselle mieluisaksi.

Katso ohje
Ruisjälkkäri & Luonnonkalamajoneesi

Ruisjälkkäri & Luonnonkalamajoneesi

Ruisjälkkäri ja luonnonkalamajoneesi toimii sekä juhlavana alkupalana, että arkisena välipalana. Valmista majoneesia reilusti, sillä se vie kielen mennessään.

Katso ohje