Saaristolaisleipä 500 g

Runsaskuituinen vuokaan leivottu makea Saaristolaisleipä sopii niin arkeen kuin juhlaan. Nauti leipä esimerkiksi toast skagenien tapaan ja ihastu!

Ihana leipä sisältää pellavansiemeniä, hirssiä ja auringonkukansiemeniä

Makeutensa leipä saa siirapista ja ruismaltaasta

uutuus!

Tuotteen tiedot

Saaristolaisleipä 500 g

Ainesosat: hiivaleipävehnäjauho (Suomi), siemen-jauhoseos [maissihiutale (maissi, sokeri, emulgointiaine E322 auringonkukkalesitiini), pellavansiemen, hirssi, auringonkukansiemen, ruislitiste, vehnägluteeni, vehnäjauho, rypsiöljy, dekstroosi, entsyymi], appelsiinitäysmehu (15 %), siirappi, vesi, ruisjauho, ruismallas, ruisrouhe, jodioitu suola, hiiva, mallasuute (ohra, ruis), jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä kauraa, kananmunaa, soijaa ja seesaminsiemeniä.

Ingredienser: vetejästmjöl (Finland), frö-mjölblandning [majsflingor (majs, socker, emulgeringsmedel E322 solroslecitin), linfrö, hirs, solrosfrö, tillplattat rågkorn, vetegluten, vetemjöl, rypsolja, dextros, enzym], full apelsinjuice (15 %), sirap, vatten, rågmjöl, rågmalt, råggryn, joderat salt, jäst, maltextrakt (korn, råg), mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av havre, ägg, soja och sesamfrön.

  • Ravintosisältö / NäringsvärdePer 100 g
  • Energiaa270 kcal
  • Rasvaa5,0 g
  • - josta tyydyttyneitä rasvahappoja0,5 g
  • Hiilihydraatteja47 g
  • - josta sokereita12 g
  • Ravintokuitua6,4 g
  • Proteiinia8,6 g
  • Suolaa1,0 g
  • Laktoosia alle / laktos mindre än 0,01 g / 100 g

Tarkista tuotetiedot aina myös pakkauksesta

Katso herkulliset reseptit

Leipämme inspiroi sinua – katso parhaat reseptimme

gluteenitonpiirakka_poro-3

Gluteenittomat riisipiirakat & Porotuorejuusto

Kylmäsavustettu pororouhe ja tuorejuusto on monikäyttöinen lisuke. Sillä voi täyttää voileipäkakun, ruisnapit tai piirakat! Tahna valmistuu nopeasti eikä tarvitse mausteeksi kuin muutamana rouhaisun mustapippuria.

Katso ohje
luonnonkalamajoneesiruis-4

Ruisjälkkäri & Luonnonkalamajoneesi

Ruisjälkkäri ja luonnonkalamajoneesi toimii sekä juhlavana alkupalana, että arkisena välipalana. Valmista majoneesia reilusti, sillä se vie kielen mennessään.

Katso ohje