Saaristolaisleipä 500 g
Runsaskuituinen vuokaan leivottu makea Saaristolaisleipä sopii niin arkeen kuin juhlaan. Nauti leipä esimerkiksi toast skagenien tapaan ja ihastu!


Runsaskuituinen vuokaan leivottu makea Saaristolaisleipä sopii niin arkeen kuin juhlaan. Nauti leipä esimerkiksi toast skagenien tapaan ja ihastu!
Ainesosat: hiivaleipävehnäjauho (Suomi), siemen-jauhoseos [maissihiutale (maissi, sokeri, emulgointiaine E322 auringonkukkalesitiini), pellavansiemen, hirssi, auringonkukansiemen, ruislitiste, vehnägluteeni, vehnäjauho, rypsiöljy, dekstroosi, entsyymi], appelsiinitäysmehu (15 %), siirappi, vesi, ruisjauho, ruismallas, ruisrouhe, jodioitu suola, hiiva, mallasuute (ohra, ruis), jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä kauraa, kananmunaa, soijaa ja seesaminsiemeniä.
Ingredienser: vetejästmjöl (Finland), frö-mjölblandning [majsflingor (majs, socker, emulgeringsmedel E322 solroslecitin), linfrö, hirs, solrosfrö, tillplattat rågkorn, vetegluten, vetemjöl, rypsolja, dextros, enzym], full apelsinjuice (15 %), sirap, vatten, rågmjöl, rågmalt, råggryn, joderat salt, jäst, maltextrakt (korn, råg), mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av havre, ägg, soja och sesamfrön.
Tarkista tuotetiedot aina myös pakkauksesta
Leipämme inspiroi sinua – katso parhaat reseptimme
Kylmäsavustettu pororouhe ja tuorejuusto on monikäyttöinen lisuke. Sillä voi täyttää voileipäkakun, ruisnapit tai piirakat! Tahna valmistuu nopeasti eikä tarvitse mausteeksi kuin muutamana rouhaisun mustapippuria.
Katso ohjeRuisjälkkäri ja luonnonkalamajoneesi toimii sekä juhlavana alkupalana, että arkisena välipalana. Valmista majoneesia reilusti, sillä se vie kielen mennessään.
Katso ohje