Gluteenittomat suolaiset reseptit

Porokylän Leipomon gluteenittomat leivät leivotaan parhaista vaihtoehtoisista raaka-aineista. Juuri siksi ne maistuvat yhtä hyviltä kuin mikä tahansa laadukas leipä. Ja juuri siksi myös ne ansaitsevat paikkansa osana suomalaista leipäkulttuuria.

Loihdi omassa keittiössäsi herkulliset suolaiset tarjottavat Porokylän tuotteista.

Gluteeniton Aamiaispizza

Katso ohje

Juusto-chilifondue

Katso ohje

Kuohkea feta-hunajadippi

Katso ohje

Gluteenittomat riisipiirakat & Tofuvoi

Katso ohje

Gluteeniton Voileipäkakku

Katso ohje

Gluteenittomat Saaristolaisleivät skagenröralla tai tofuskagenilla

Katso ohje

Gluteenittomat Focacciat

Katso ohje

Eränkävijän Tattarilimppu

Katso ohje

Gluteenittomat riisipiirakat & Porotuorejuusto

Katso ohje