Vahvoja makuja metsäretken jälkeen tai nuotiolla syötäväksi. Mikään ei taida olla enemmän eränkävijän mieleen nuotiolla kuin ryynimakkara sinapilla ja hyvä nokipannukahvi. Näissä leivissä maistuu seikkailu!
Porokylän Tattarilimppu
gluteenitonta ryynimakkaraa
eränkävijäjuustoa
tuoreita yrttejä
musta pippuria
Viipaloi ryynimakkarasta ohuita siivuja. Levitä leipäviipaleet pellille, voitele ne ja raasta juustoa runsaasti. Laita makkaraviipaleet viimeisenä ja paista uunissa 225 niin kauan, että juusto sulaa ja makkara on saanut väriä. Ripottele päälle tuoreita yrttejä; oreganoa, rosmariinia tai timjamia. Tai lisää vain sinappi.
Nautitaan nuotiolla kahvin kanssa.
Kyrönrannankatu 2, 75500 Nurmes
(013) 316 940 asiakaspalvelu@porokylanleipomo.fiAsiakaspalvelu palvelee puhelimitse arkisin klo 7-16. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme myös tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä, palautteissa ja reklamaatioissa.
Kyrönrannankatu 2, Nurmes
050 445 0744Avoinna ma-pe 8-15
Työpajankatu 3, Lieksa
050 368 4470Avoinna ma-pe 8-15