Gluteenittomat suolaiset reseptit

Porokylän Leipomon gluteenittomat leivät leivotaan parhaista vaihtoehtoisista raaka-aineista. Juuri siksi ne maistuvat yhtä hyviltä kuin mikä tahansa laadukas leipä. Ja juuri siksi myös ne ansaitsevat paikkansa osana suomalaista leipäkulttuuria.

Loihdi omassa keittiössäsi herkulliset suolaiset tarjottavat Porokylän tuotteista.

Juusto-chilifondue

Katso ohje

Kuohkea feta-hunajadippi

Katso ohje

Gluteenittomat riisipiirakat & Tofuvoi

Katso ohje

Gluteeniton Voileipäkakku

Katso ohje

Gluteenittomat Saaristolaisleivät skagenröralla tai tofuskagenilla

Katso ohje

Gluteenittomat Focacciat

Katso ohje

Eränkävijän Tattarilimppu

Katso ohje

Gluteenittomat riisipiirakat & Porotuorejuusto

Katso ohje