Tuliaisruisleipä 1 kg

Rukiista tehty Tuliaisleipä – perinne elää jokaisessa suupalassa.

Tuliaisleipä on ajassa kiinni oleva perinne, joka viestii lämpimästä sydämestä. Tuliainen on rehti ja rukiinen aitoon taikinajuureen käsintehty 1 kg:n runsaskuituinen ruisleipä paperipussissa. Kuin mummon tekemää!

Tuotteen tiedot

Tuliaisruisleipä 1 kg

Kokojyväruisjauho, vesi, hiivaleipävehnäjauho, vehnägluteeni, jodioitu suola (1,2 %), hiiva. Ruista 87 % viljaraaka-aineista ja 59 % leivän painosta.

Fullkornsrågmjöl, vatten, jästbrödsvetemjöl, vetegluten, joderat salt (1,2 %), jäst. 87 % råg av spannmålsråvarorna och 59 % råg av bröd vikt

  • Ravintosisältö / NäringsvärdePer 100 g
  • Energiaa210 kcal
  • Rasvaa1,5 g
  • - josta tyydyttyneitä rasvahappoja0 g
  • Hiilihydraatteja36 g
  • - josta sokereita1,5 g
  • Ravintokuitua8,6 g
  • Proteiinia8,5 g
  • Suolaa1,2 g

Tarkista tuotetiedot aina myös pakkauksesta

Palaute

"Kiitos, valmistatte maailman parasta leipää! Tuliaisruisleipä on todellakin kuin mummoni tekemää. Niin hyvää!"

- Minna Nastolasta

"On se hyvä että saadaan syödä maailman parasta leipää Rovaniemelläkin,nimittäin Tuliaisleipä,Kiitos!!"

- Jani

"Kiitos hyvästä Tuliaisleipä ruisleivästä, jota olemme voineet ostaa jonkin aikaa Pieksämäen Prismasta. Paikallisen pienleipomon hyvän ruisleivän saannin loputtua, onneksi tuli tilalle tämä leipä. Se on hyvän makuinen, meidän mieluinen happamuus ja paistettu kypsäksi. Se myös vanhenee arvokkaasti eikä homehdu ainakaan meillä. Syödään viimeiseen kantaan. Aivan kuin edesmenneen mummon leipä. Toivottavasti pysyy valikoimassa täällä"

- Helena

Katso herkulliset reseptit

Leipämme inspiroi sinua – katso parhaat reseptimme

Lempeä palsternakkasosekeitto ja Tuliaisleipä

Lempeä palsternakkasosekeitto ja Tuliaisleipä

Tarjoile keiton kanssa Porokylän Leipomon Tuliaisleipä-siivuja voilla. Maustepippuri tuo mieleen mummolan ruuat ja keitto on helppo veganisoida vaihtamalla ainesosat kasvipohjaisiksi.

Katso ohje
Leipäressi

Leipäressi

Perinteisin hävikkiruoka leivästä on varmasti leipäressi. Tällä ruualla on monta nimeä ja reseptejäkin yhtä monta kuin emäntiä. Ruisleivän kannikoista haudutettu muhennos tuodaan tähän päivään tuoreilla yrteillä kuten timjamilla.

Katso ohje