Pizzataikina 2 kpl / 400 g

Porokylän käyttövalmis gluteeniton pakastepizzataikina on helppo ja maistuva pohja gluteenittomalle pizzalle. Nappaa taikina sulamaan, kaulitse ohueksi ja täytä makusi mukaan. Valmiin gluteenittoman pizzataikinan löydät kauppasi pakastealtaasta.

Käyttöohje

Taikinan sulatus: Sulata pizzataikina pakkauksessaan tai hyvin muovilla peitettynä joko jääkaapissa 10-18 tuntia tai huoneenlämmössä 3-4 tuntia. Voit sulattaa taikinan myös vesihauteessa, pakkauksessaan tai tiiviissä muovipussissa noin 2 tunnin ajan. Sulatusajat ovat ohjeellisia.

Taikinan käyttäminen: Kauli sulanut taikina gluteenittomia jauhoja apuna käyttäen leivinpaperin päällä ohueksi pizzapohjaksi. Siirrä pohja leivinpaperin avulla pellille ja täytä haluamillasi täytteillä. Paista 275 asteessa 8–12 minuuttia. Paistoajat ovat ohjeellisia.

Tuotteen tiedot

Pizzataikina 2 kpl / 400 g

Ainesosat: vesi, riisijauho (EU ja ei-EU), maissitärkkelys, tapiokatärkkelys, kasviöljy (rypsi, rapsi), perunahiutale, psyllium, hiiva, sokeri, jodioitu suola, stabilointiaine (E415). Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenitonta kauraa, soijaa, sinapin- ja seesaminsiemeniä.

Ingredienser: vatten, rismjöl (EU och icke-EU), majsstärkelse, tapiokastärkelse, vegetabilisk olja (ryps,raps), potatisflingor, psyllium, jäst, socker, joderat salt, stabiliseringsmedel (E415). Kan innehålla spår av glutenfri havre, soja, senap- och sesamfrön.

 

Käyttövalmis pakastepizzataikina / Färdig djupfryst pizzadeg. Gluteeniton / Glutenfri. Laktoositon / Laktosfri. Pakaste / Djupfryst. Leivottu Suomessa / Bakad i Finland.

  • Ravintosisältö / NäringsvärdePer 100 g
  • Energiaa203 kcal
  • Rasvaa5,3 g
  • - josta tyydyttyneitä rasvahappoja0,3 g
  • Hiilihydraatteja33 g
  • - josta sokereita1,3 g
  • Ravintokuitua2,1 g
  • Proteiinia2,6 g
  • Suolaa0,8 g
  • Laktoosia alle / Laktos mindre än 0,01 g / 100 g