Kaurasydän 4 kpl / 200 g, gluteeniton

Porokylän Leipomon gluteeniton Kaurasydän tarjoaa runsaskuituista nautintoa milloin vain.

Valmistettu 100 %:sti suomalaisesta gluteenittomasta kaurasta ja saatavilla kätevästi pakasteena.

Sulatus: voit sulattaa ja lämmittää leivät leivänpaahtimessa, mikrossa tai uunissa. Huoneenlämmössä leivät sulavat noin 45 minuutissa. Huom! Käytä tarvittaessa gluteenittomille leiville omaa paahdinta, näin varmistat ettei kontaminaatioriskiä gluteeniin ole.
Mikroaaltouuni: aseta leivät mikronkestävälle lautaselle ja sulata puolella teholla (450 W) 1-2 minuuttia.
Uuni: lämmitä uuni 200 asteeseen. Levitä jäiset leivät leivinpaperin päälle pellille. kuumenna uunin keskitasossa noin 5 minuuttia.

Tuotteen tiedot

Kaurasydän 4 kpl / 200 g, gluteeniton

kaurajauho ja -litiste (55 %, Suomi), vesi, kasviöljy (rypsi, rapsi), siirappi, jodioitu suola, happamuudensäätöaine (kalsiumasetaatti). Leivontaan käytetystä viljasta 100 % on kauraa.

havremjöl och tillplattat havre (55 %, Finland), vatten, vegetabilisk olja (ryps, raps), sirap, joderat salt, surhetsreglerande medel (kalciumacetat). 100 % av spannmålen som används vid bakningen är havre.

  • Ravintosisältö / NäringsvärdePer 100 g
  • Energiaa276 kcal
  • Rasvaa11 g
  • - josta tyydyttyneitä rasvahappoja1,2 g
  • Hiilihydraatteja33 g
  • - josta sokereita4,0 g
  • Ravintokuitua6,0 g
  • Proteiinia7,8 g
  • Suolaa1 g
  • laktoosia alle / laktos mindre än 0,01 g / 100 g

Tarkista tuotetiedot aina myös pakkauksesta