PikkuKartano 420 g

Taikinajuuren taituruus kätkee taikansa jokaiseen suussa sulavaan palaseen.

Porokylän omaan aitoon taikinajuureen leivottu suosittu ruisvuokaleipä. Säilyttää mehevyyden ja maukkauden pitkään. Sopii pakkauskokonsa puolesta pienempiinkin talouksiin.

Tuotteen tiedot

PikkuKartano 420 g

ruissihti-, ruis– ja ruismallasjauho (48 %, Suomi), vesi, vehnäjauho (Suomi), perunahiutale, siirappi, jodioitu suola, vehnägluteeni, hiiva, jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä kauraa ja ohraa. Ruista 80 % viljaraaka-aineista ja 48 % leivän painosta.

rågsikt-, råg– och rågmaltmjöl (48%, Finland), vatten, vetemjöl (Finland), potatisflingor, sirap, joderat salt, vetegluten, jäst, mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av havre och korn. Kraftigt saltat. 80 % råg av spannmålsråvarorna och 48 % råg av bröd vikt.

  • Ravintosisältö / NäringsvärdePer 100 g
  • Energiaa229 kcal
  • Rasvaa1 g
  • - josta tyydyttyneitä rasvahappoja0,2 g
  • Hiilihydraatteja45 g
  • - josta sokereita2,5 g
  • Ravintokuitua7,2 g
  • Proteiinia6,0 g
  • Suolaa1,2 g
  • Laktoosia alle / Laktos mindre än 0,01 g / 100 g

Tarkista tuotetiedot aina myös pakkauksesta

Palaute

"Koen olevani onnekas löytäessäni Teidän PikkuKartano-leivän lähikaupasta. Se on ehdottomasti parasta mitä olen koskaan syönyt =) Kiitos !!!"

- Raisa

"Porokylän PikkuKartano on niin ihana tuote, ettei siihen opittuaan ilman pärjää. Maku säilyy hyvänä pitempään kuin monissa kilpailevissa tuotteissa ja myös pakkauskoko sopii erinomaisesti pienelle perheelle eikä ole vaaraa hävikistä. Keliaakikkoystäväni kehuu myös Porokylän gluteenittomia tuotteita kilpailijoita maukkaammiksi. Voisilmäpullaa olen hänen luonaan vieraillessa maistanut enkä voi väittää vastaan. Tattarilimppu on niin hyvää, että sitä voi syödä vaihtelun vuoksi, vaikka ei muuta tarvetta olisikaan"

- Inkeri

"Entisenä Nurmekselaisena kiitän että saan ostaa tuotteitanne täällä Lahdessa.Meitä on täällä useita henkilöitä sieltä päin.Suosikkini on Pikku Kartano.Kiitos ja hyvää jatkoa. "

- Jorma Lahdesta

Katso herkulliset reseptit

Leipämme inspiroi sinua – katso parhaat reseptimme

Lohitramezzinit

Lohitramezzinit

Lohitramezzinit ovat italialaisista tramezzini-sormileivistä inspiroitunut herkku, joka tuo pöytään ripauksen Välimeren makuja. Ruokaohjelmista tuttu keittokirjailija Sikke Sumari testasi, kuinka Porokylän Pikkukartano -leipä toimii italialaisessa tyyliin ja kehitti raikkaan reseptin, jossa kylmäsavulohi ja sipulit yhdistyvät pehmeään tuorejuustoon luoden vastustamattoman makuelämyksen. Nämä pienet leivät sopivat täydellisesti naposteltaviksi niin arjen piristykseksi kuin juhlapöytäänkin.

Katso ohje
Tofuskagen

PikkuKartanon Tofuskagen

Vegaaninen tofuskagen on herkullinen ja raikas levite, joka sopii täydellisesti leivän päälle tai keitettyjen perunoiden kera. Tämä kasvipohjainen versio klassisesta skagenista yhdistää tofun miedon maun tillin, sitruunan ja vegaanisen majoneesin raikkauteen. Lopputuloksena on täyteläinen ja kermainen levite, joka tarjoaa samettisen tekstuurin ja herkullisen maun ilman eläinperäisiä ainesosia. Täydellinen vaihtoehto vegaanille tai kaikille, jotka haluavat kokeilla kevyempää vaihtoehtoa!

Katso ohje
PikkuKartano-Kasvishampurilainen

PikkuKartano-Kasvishampurilainen

PikkuKartano toimii ruishampurilaisessa täydellisesti. Ruishampurilainen on helppo tehdä välipalaksi tai vaikka evääksi mukaan. Makuja voi muokata itselle mieluisaksi.

Katso ohje
Kartanonruis-Hampurilainen

Kartanon Ruis-Hampurilainen

Kartanon Ruis toimii ruishampurilaisessa täydellisesti. Ruishampurilainen on helppo tehdä välipalaksi tai vaikka evääksi mukaan. Makuja voi muokata itselle mieluisaksi.

Katso ohje