Gluteenittomat Saaristolaisleivät skagenröralla tai tofuskagenilla

Herkullinen skagenröra tai tofuskagen sopii erinomaisesti saaristolaisleivän kanssa. Saat helposti tarjottavaa sekä sekaaneille, että vegaaneille kun teet molemmat täytteet!

Gluteenittomat Saaristolaisleivät skagenröralla tai tofuskagenilla

16-32 kpl

gluteeniton, maidoton
myös vegaaninen vaihtoehto

1-2 ps Porokylän saaristolaisleipää

 

Skagenröra

  1. Sulata katkaravut siivilässä juoksevan kylmän veden alla. Jätä valumaan.
  2. Kuori ja hienonna punasipuli sekä hienonna tilli.
  3. Sekoita kulhossa majoneesi ja maidoton fraiche. Lisää valuneet katkaravut, hienonnettu punasipuli ja sitruunankuori sekä tilli. Sekoita ja mausta sitruunapippurilla ja suolalla.

Tofu skagen

  1. Murenna savutofu kulhooon. Kuori ja hienonna punasipuli sekä hienonna tilli.
  2. Lisää fraiche, vegaaninen majoneesi, raastettu sitruunankuori ja tiraus mehua, tilli ja  punasipuli. Mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Leivät:

Lusikoi saaristolaisleiville täytettä, koristele sitruunaviipaleella ja tillillä ja tarjoa.

Pst. resepti toimii myös mainiosta meidän perinteisen Saaristolaisleivän kanssa.

 

Gluteenittomat Saaristolaisleivät skagenröralla tai tofuskagenilla

Gluteeniton valmistujaispöytä sopii gluteenittomiin juhliin, tai juhliin jonne on tulossa paljon gluteenittomia vieraita. Houkutusbaaria lukuunottamatta nämä reseptit saa tehtyä myös vegaanisena. Saat siis monelle ruokavaliolle sopivan kattauksen.

MENU
Voileipäkakku (G,M, myös vegaaninen vaihtoehto)
Saaristolaisleivät skagenröralla tai tofuskagenilla (G, M, myös V)
Focacciat (G, M, V)
Houkutusbaari (G, vähälaktoosinen)

 

Kuvat ja reseptit: Parantava ruoka / Sanna Hiltunen