Poimintoja makumaailmasta

Kokeile näitä maukkaita reseptejä ja löydä oma suosikkireseptisi.

Korpikulkijan lämpimät pesto-brieleivät

Korpikulkijan lämpimät pesto-brieleivät

Nautiskele Korpikulkijan lämpimillä pesto-brieleivillä! Tämä herkullinen resepti tarjoaa täyteläisen makuelämyksen, kun rapean ruisleivän väliin asettuvat pehmeä brie-juusto, vihreä pesto, mehukkaat tomaattiviipaleet ja raikas rucola. Korpikulkijan ruispalat saavat ihanan lämpimän ja rapean pinnan voileipägrillissä tai vaikkapa nuotiolla. Resepti sopii mainiosti niin lounaaksi, iltapalaksi kuin herkulliseksi välipalaksi. Anna makujen sulaa yhteen ja nauti herkullisista leivistä!

Katso ohje
Korpikulkijan paahtopaistileivät

Korpikulkijan paahtopaistileivät

Herkuttele Korpikulkijan paahtopaistileivillä munaletuilla ja piparjuurimajoneesilla! Tässä reseptissä yhdistyvät mehevä naudanpaistileike, suolakurkut, juusto ja raikas salaatti herkullisten munalettujen kera. Majoneesiin sekoitettu piparjuuritahna antaa makuihin potkua. Paahtopaistileivät tarjoillaan kahden mehevän Korpikulkijan ruispalaleivän välissä, ja ne sopivat täydellisesti retkieväiksi tai herkulliseksi välipalaksi. Anna makujen viedä sinut seikkailuun, kun nautit näitä maistuvia leipiä!

Katso ohje
Korpikulkijan katkarapuleivät

Korpikulkijan katkarapuleivät

Herkuttele Korpikulkijan katkarapuleivillä! Resepti on yhdistelmä täyteläistä creme fraicea ja aromikasta sinappia rapujen kanssa. Perinteinen yhdistelmä maistuu hyvin mehevän pehmeän ja lempeän maltaisen Korpikulkijan ruispalaleivän kanssa. Nämä leivät ovat täydellinen valinta herkulliseen aamiaiseen tai vaikkapa kevyeksi lounaaksi – nauti ja anna makujen viedä sinut seikkailuun!

Katso ohje
savumuikkupizza

Savumuikkupizza

Porokylän Leipomon pakaste pannupizzapohja on helppo ja nopea tapa valmistaa herkullisia pizzoja. Käytä tomaattikastikkeen sijasta creme fraichea ja täytteenä savukalaa. Voit myös tehdä pohjista yhden suuren pizzan tai kasata kolmelle erillisille täytteet ruokailijoiden makumieltymysten mukaan.

Katso ohje
riistanhoitajaleipä

Riistanvartijanleipä

Ruokaisa, täyttävä liha-sienileipä sopii loistavasti syksyn iltoihin. Riistaliha ja sienet sopivat maultaan hyvin yhteen ja tällä leivällä lähtee isompikin nälkä. Nappaa resepti talteen!

Katso ohje
chilijuustodippi

Juusto-chilifondue

Syksyn saapuessa alkaa tehdä mieli täyteläisiä lohturuokia. Kasaa lautaselle rapeaa leipää, joka kastetaan sulaneeseen juustoon. Tarjoile fondue paahdetun kurpitsan sisällä. Herkullista!

Katso ohje
puolukka_kinuski_juustokakku

Puolukka-kinuskikakku lasissa

Tässä metsäisessä jälkiruuassa maistuvat punaiset puolukat ja suolainen kinuski. Porokylän Leipomon gluteenittomat O´love keksit murustetaan pohjaksi ja täytteet kasataan lasiin kerroksittain. Tarjoile heti!

Katso ohje
vaahdotettufeta_hunajadippi

Kuohkea feta-hunajadippi

Vaahdotettu fetadippi on monipuolinen lisuke, jota voi tarjoilla tapaspöydässä, kuten pastan seassa. Dippi on myös herkullista tuoreen tai kevyesti paahdetun leivän kanssa.

Katso ohje
-->

Inspiraatio

Instagram

Tuotteet