Sihtileipä 560 g
Nyt on sihti kunnossa!
Astetta vaaleampi ja lempeämpi ruisleipä reilun puolen kilon kokoisena. Valmiiksi siivutettu leipä on leivottu aitoon taikinajuureen ja sihtijauhoon.
Astetta vaaleampi ja lempeämpi ruisleipä reilun puolen kilon kokoisena. Valmiiksi siivutettu leipä on leivottu aitoon taikinajuureen ja sihtijauhoon.
ruissihtijauho ja ruisjauho (65 %, Suomi), vesi, hiivaleipävehnäjauho, vehnägluteeni, hiiva, jodioitu suola, jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä kauraa ja ohraa. Ruista 91 % leivän viljasta ja 65 % leivän painosta.
rågsiktmjöl och rågmjöl (65 %, Finland), vatten, jästbrödsvetemjöl, vetegluten, jäst, joderat salt, mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av havre och korn. Råg står för 91 % av spannmålen i brödet och 65 % av brödets vikt.
Tarkista tuotetiedot aina myös pakkauksesta
"Leipä on liian hyvää. Syömisestä ei meinannut tulla loppua. Söin leipää haukisopan kylkiäisenä. Jatkakaa samaan malliin."
- Antero
"Taas sitä saa, sihtileipää, ihanaaaa... Noin 20v. olen tutkaillut leipähyllyjä, ja tänään bongasin TEIDÄN SIHTILEIVÄN😋 On yhtä hyvää, jos ei parempaakin, kuin aikoinaan Tsupukan sihtilimppu, ja siivutettukin valmiiksi👌 Jatkossa olen liilkkuva käyntikorttinne ja suosittelen leipäänne muillekkin😊 Leipokaa lisää."
- Pirjo Lahdesta
"Kiitokset! Sihtileipä on tuttu tuote jo lapsuudestani, 1960-luvun Lieksasta. Muutimne 1960-luvun lopulla Etelä-Suomeen, ja kaipasimme kotiseudulta kaikkea mahdollista murteesta mummoon ja muuta niiden välillä, kuten sihtileipää. Hiljattain lähikaupasta ostin Porokylän leipomon sihtileipää ja tarjosin sitä riisipuuron. Sisareni tosin totesi, että lapsuuden sihtileipä oli tummempaa ja arveli, että siinä olisi ollut ruisjauhoja enemmän. Onko näin, eli onko sihtileipäreseptinne muuttunut vuosikymmenien aikana? Kiitos kuitenkin että edelleen valmistatte sihtileipää!"
- Ansku