Pizzataikina 2 kpl / 400 g, gluteeniton

Porokylän käyttövalmis gluteeniton pakastepizzataikina on helppo ja maistuva pohja gluteenittomalle pizzalle. Nappaa taikina sulamaan, kaulitse ohueksi ja täytä makusi mukaan. Valmiin gluteenittoman pizzataikinan löydät kauppasi pakastealtaasta.

Käyttöohje

Taikinan sulatus: Sulata pizzataikina pakkauksessaan tai hyvin muovilla peitettynä joko jääkaapissa 10-18 tuntia tai huoneenlämmössä 3-4 tuntia. Voit sulattaa taikinan myös vesihauteessa, pakkauksessaan tai tiiviissä muovipussissa noin 2 tunnin ajan. Sulatusajat ovat ohjeellisia.

Taikinan käyttäminen: Kauli sulanut taikina gluteenittomia jauhoja apuna käyttäen leivinpaperin päällä ohueksi pizzapohjaksi. Siirrä pohja leivinpaperin avulla pellille ja täytä haluamillasi täytteillä. Paista 275°C asteessa 8–12 minuuttia. Paistoajat ovat ohjeellisia.

Tuotteen tiedot

Pizzataikina 2 kpl / 400 g, gluteeniton

Ainesosat: vesi, riisijauho (EU ja ei-EU), maissitärkkelys, tapiokatärkkelys, kasviöljy (rypsi, rapsi), perunahiutale, psyllium, hiiva, sokeri, jodioitu suola, stabilointiaine (E415). Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenitonta kauraa, soijaa, sinapin- ja seesaminsiemeniä.

Ingredienser: vatten, rismjöl (EU och icke-EU), majsstärkelse, tapiokastärkelse, vegetabilisk olja (ryps,raps), potatisflingor, psyllium, jäst, socker, joderat salt, stabiliseringsmedel (E415). Kan innehålla spår av glutenfri havre, soja, senap- och sesamfrön.

 

Käyttövalmis pakastepizzataikina / Färdig djupfryst pizzadeg. Gluteeniton / Glutenfri. Laktoositon / Laktosfri. Pakaste / Djupfryst. Leivottu Suomessa / Bakad i Finland.

  • Ravintosisältö / NäringsvärdePer 100 g
  • Energiaa203 kcal
  • Rasvaa5,3 g
  • - josta tyydyttyneitä rasvahappoja0,3 g
  • Hiilihydraatteja33 g
  • - josta sokereita1,3 g
  • Ravintokuitua2,1 g
  • Proteiinia2,6 g
  • Suolaa0,8 g
  • Laktoosia alle / Laktos mindre än 0,01 g / 100 g

Tarkista tuotetiedot aina myös pakkauksesta

Palaute

"Kiitos Porokylä, että olette tehneet gluteenittoman pizzataikinan. Olen saanut reilu vuosi sitten keliakia diagnoosin ja se oli kova pala tällaiselle pizzan suurkuluttajalle. Olen aivan super onnellinen, että löysin teidän pakaste pizzataikinan. Se on todella hyvä! Kiitos, että teette gluteenittomia tuotteita, jotka ovat vielä kohtuuhintaisia."

- Tiina

Katso herkulliset reseptit

Leipämme inspiroi sinua – katso parhaat reseptimme

aamiaispizza

Gluteeniton Aamiaispizza

Pizza sopii myös aamiaiselle tai brunssille! Tämä gluteeniton aamiaispizza tarjoillaan peston, uppomunan ja marinoidun punasipulin kanssa. Yksi pizza sopii jaettavaksi 2-4 hengelle.

Katso ohje
Gluteenittomat Focacciat

Gluteenittomat Focacciat

Pehmeät ja rapeat focacciat voi tarjota kokonaisia tai leikata sormisyötäviksi paloiksi. Päälle iso keko versoja ihanaa marinoitua punasipulia sekä syötäviä kukkia ja saat helpon ja näyttävän juhlatarjottavan!

Katso ohje