Lanttukukko 1 kg

Perinteinen pohjoiskarjalainen lanttukukko

Tuotteen tiedot

Lanttukukko 1 kg

Lanttu (40 %. Alkuperä Suomi), vehnähiivaleipäjauho, sianliha (23 %. Alkuperä Suomi), vesi, ruisjauho, margariini (palmuöljy, rapsiöljy, vesi, suola, emulgointiaine E471, happamuudensäätöaine E270, aromi, väri E160a), sokeri, jodioitu suola (1,1 %), rypsiöljy, hiiva. Laktoositon.

Kålrot (40 %. Ursprungs Finland), vetejästbrödmjöl, fläskkött (23 %. Ursprungs Finland), vatten, rågmjöl, margarin (palmolja, rapsolja, vatten, salt, emulgeringsmedel E471, surhetsreglerande medel E270, arom, färg E160a), socker, joderat salt (1,1 %), rypsolja, jäst. Laktosfri.

  • Ravintosisältö / NäringsvärdePer 100 g
  • Energiaa180 kcal
  • Rasvaa5,8 g
  • - josta tyydyttyneitä rasvahappoja1,7 g
  • Hiilihydraatteja22 g
  • - josta sokereita3,2 g
  • Ravintokuitua3,1 g
  • Proteiinia8,3 g
  • Suolaa1,1 g

Tarkista tuotetiedot aina myös pakkauksesta

Palaute

"Mahtava tuote! Kaikki 100 %, ihan mahtava. Ei voi olla enää parempaa. Rahoille tuli kyllä vastinetta. Liha oli juuri oikeanlaista, oikein lihaista. Jos tällä reseptillä teette, tulee ostettua. Ei tarvitse itsellä tehdä, vaikka sekin on tullut opeteltua."

- Paavo Iisalmesta

"Ostin Iisalmen Tokmannilta teidän leipomolta tehdyn lanttukukon. Kukko oli kuin äitini tekemä, tosi hyvä, en niin hyvää lanttukukkoa ole aiemmin kaupoista saanut. Kaikki kuori ja sisus 10+."

- Leo

"Olipa kerran Tamperelainen Anoppi joka ei ollut oikestaa lanttukukosta nähnyt edes unta. Kuopiossa kesällä käydessään hätäisesti savolaista kovakuorista kukkoa maistoi eikä pitänyt kovin suuressa arvossa. Tilanne muuttui rammaattisesti eräänä joulukuun päivän aikana kun kyseinen Anoppi oli tullut kylääni Kuopioon. Olin aikaisemmin päivällä käynyt Nurmeksessa ja kuinka ollakaan oli perjantai ja kukkopäivä. Latasin tuoreen vähän lämpimän kukon anopin näkökenttään ja loppu on historiaa. Savolaiset plus muut kukon tekeleet voi unohtaa Porokylän Lanttukukko pöydällä lähes syötynä ja Anoppi vaatii lisää. Kiitos porokylä myös muista maistuvista herkuista - jatkakaa samaan malliin ja ainakin Tampereelle on yksi hyvin syönyt Anoppi 😀 - levittäkää kukkoja etelään ja opiskelkaa rannikon makuja. Makeat saaristolaislimput ovat kova sana Länsi-Suomessa."

- Marko