Lanttukukko 1 kg
Perinteinen pohjoiskarjalainen lanttukukko
Perinteinen pohjoiskarjalainen lanttukukko
lanttu (40 %. Alkuperä Suomi), vehnähiivaleipäjauho, sianliha (23 %. Alkuperä Suomi), vesi, ruisjauho, kasviöljy (rypsi, rapsi), sokeri, jodioitu suola, hiiva, jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä kalaa, ohraa ja kauraa. Säilytys alle + 6°c.
kålrot (40 %. Ursprungs Finland), vetejästbrödmjöl, fläskkött (23 %. Ursprungs Finland), vatten, rågmjöl, vegetabilisk olja (ryps, raps), socker, joderat salt, jäst, mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av fisk, korn och havre. Förvaring under + 6°c.
Tarkista tuotetiedot aina myös pakkauksesta
"Mahtava tuote! Kaikki 100 %, ihan mahtava. Ei voi olla enää parempaa. Rahoille tuli kyllä vastinetta. Liha oli juuri oikeanlaista, oikein lihaista. Jos tällä reseptillä teette, tulee ostettua. Ei tarvitse itsellä tehdä, vaikka sekin on tullut opeteltua."
- Paavo Iisalmesta
"Ostin Iisalmen Tokmannilta teidän leipomolta tehdyn lanttukukon. Kukko oli kuin äitini tekemä, tosi hyvä, en niin hyvää lanttukukkoa ole aiemmin kaupoista saanut. Kaikki kuori ja sisus 10+."
- Leo
"Olipa kerran Tamperelainen Anoppi joka ei ollut oikestaa lanttukukosta nähnyt edes unta. Kuopiossa kesällä käydessään hätäisesti savolaista kovakuorista kukkoa maistoi eikä pitänyt kovin suuressa arvossa. Tilanne muuttui rammaattisesti eräänä joulukuun päivän aikana kun kyseinen Anoppi oli tullut kylääni Kuopioon. Olin aikaisemmin päivällä käynyt Nurmeksessa ja kuinka ollakaan oli perjantai ja kukkopäivä. Latasin tuoreen vähän lämpimän kukon anopin näkökenttään ja loppu on historiaa. Savolaiset plus muut kukon tekeleet voi unohtaa Porokylän Lanttukukko pöydällä lähes syötynä ja Anoppi vaatii lisää. Kiitos porokylä myös muista maistuvista herkuista - jatkakaa samaan malliin ja ainakin Tampereelle on yksi hyvin syönyt Anoppi 😀 - levittäkää kukkoja etelään ja opiskelkaa rannikon makuja. Makeat saaristolaislimput ovat kova sana Länsi-Suomessa."
- Marko