Korpikulkijan Ohut Täysruis 5 kpl / 125 g

Nyt on ohutta ja sitkeää!

Korpikulkijan Ohut Täysruis palaleipä sopii elämyshakuisille nautiskelijoille, jotka arvostavat rukiista ja makuhermoja kutkuttelevaa makua.

Leipä sopii loistavaksi nautittavaksi arjen joka tilanteessa ja se sisältää runsaasti kuitua, huikeat 17% ! Paperipussissa on 5 kpl ohuita, halkaistuja jälkiuunimaisia täysjyväruisleipiä. Leivän viljasta 100 % suomalaista täysruista!

Uutuus saatavilla 22.4.2025

Tuotteen tiedot

Korpikulkijan Ohut Täysruis 5 kpl / 125 g

Ainesosat: täysjyväruisjauho, vesi, jodioitu suola, hiiva.

Saattaa sisältää pieniä määriä vehnää, kauraa ja ohraa. Voimakassuolainen.
Täysjyväruista 100 % leivän viljasta.

Ingredienser: ruotsifullkornsrågmjöl, vatten, joderat salt, jäst.

Kan innehålla spår av vete, havre och korn.
Kraftigt saltat. 100 % av brödets spannmål är fullkornsråg.

  • Ravintosisältö / NäringsvärdePer 100 g
  • Energiaa279kcal
  • Rasvaa1,8 g
  • - josta tyydyttyneitä rasvahappoja0,2 g
  • Hiilihydraatteja55 g
  • - josta sokereita1,1 g
  • Ravintokuitua17 g
  • Proteiinia8,0 g
  • Suolaa1,3 g
  • Laktoosia alle / laktos mindre än 0,01 g / 100 g

Tarkista tuotetiedot aina myös pakkauksesta

Palaute

"Parhaita ohuita ruispaloja, mitä olen ikinä maistanut! Tämä jää vakiotuotteeksi. T. Ohuiden ruispalojen suurkuluttaja"

- Testimaistelija

Katso herkulliset reseptit

Leipämme inspiroi sinua – katso parhaat reseptimme

Korpikulkijan pesto-mozzarellaleipä

Korpikulkijan pesto-mozzarellaleipä

Korpikulkijan pesto-mozzarellaleipä grillatuilla tomaateilla on täydellinen yhdistelmä rapeutta, kermaista juustoa ja kesäistä makua. Mozzarellan pehmeys, paahdettujen miniluumutomaattien makeus ja vihreän peston yrttinen aromi tekevät tästä leivästä yksinkertaisen, mutta vastustamattoman herkullisen. Rukiinen pohja tuo mukavasti täyteläisyyttä ja purutuntumaa.

Katso ohje
Sitruunainen Graavilohi & fenkolisalaatti

Sitruunainen Korpikulkijan graavilohileipä & fenkolisalaatti

Raikkaat ja keväiset ruisleivät – herkullisia makuyhdistelmiä. Nämä ruisleivät yhdistävät kevään raikkaat maut ja laadukkaat raaka-aineet herkullisiksi täytteiksi. Sitruunalla ja tillillä maustettu graavilohi saa täyteläisyyttä pehmeästä tuorejuustosta, kun taas rapea omena-fenkolisalaatti hurmaa rouskuvalla tekstuurillaan ja raikkaalla sitruunaisuudellaan. Näissä resepteissä yhdistyvät klassiset maut modernilla ja houkuttelevalla tavalla – täydellisiä niin brunssille, lounaalle kuin keväisiin juhlapöytiin.

Katso ohje