Kartanon Ruis 810 g
Taikinajuuren taituruus kätkee taikansa jokaiseen suussa sulavaan palaseen.
Porokylän omaan aitoon taikinajuureen leivottu suosittu ruisvuokaleipä.
Säilyttää mehevyyden ja maukkauden pitkään. Tästä riittää koko perheelle.
Porokylän omaan aitoon taikinajuureen leivottu suosittu ruisvuokaleipä.
Säilyttää mehevyyden ja maukkauden pitkään. Tästä riittää koko perheelle.
ruissihti-, ruis– ja ruismallasjauho (48 %, Suomi), vesi, vehnäjauho (Suomi), perunahiutale, siirappi, jodioitu suola, vehnägluteeni, hiiva, jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä kauraa ja ohraa. Voimakassuolainen. Laktoositon.
rågsikt-, råg– och rågmaltmjöl (48%, Finland), vatten, vetemjöl (Finland), potatisflingor, sirap, joderat salt, vetegluten, jäst, mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av havre och korn. Kraftigt saltat. Laktosfri.
Tarkista tuotetiedot aina myös pakkauksesta
"Suuret kiitokset Team Porokylän leipomo, teette maailman parasta leipää! Erityisesti olemme rakastuneet Kartanon Leipään ❤️ Se on parasta ikinä!!!"
- Johanna, Kimmo, Nooa, Arto ja Eija
"Haluan vain sanoa, että Kartanonruis on maailman parasta ruisleipää. Makuasioita on moneksi, mutta kaikki jotka tätä ovat maistaneet, ovat ihastuneet ikihyviksi. Kiitos!"
- Sirkku
"Maailman paras leipä on: Kartanonruis 810g. KIITOS !!"
- Eero Lieksasta
Leipämme inspiroi sinua – katso parhaat reseptimme
Kartanon Ruis toimii ruishampurilaisessa täydellisesti. Ruishampurilainen on helppo tehdä välipalaksi tai vaikka evääksi mukaan. Makuja voi muokata itselle mieluisaksi.
Katso ohjeRuisjälkkäri ja luonnonkalamajoneesi toimii sekä juhlavana alkupalana, että arkisena välipalana. Valmista majoneesia reilusti, sillä se vie kielen mennessään.
Katso ohje