Kartanon Ruis 810 g

Taikinajuuren taituruus kätkee taikansa jokaiseen suussa sulavaan palaseen.

Porokylän omaan aitoon taikinajuureen leivottu suosittu ruisvuokaleipä.
Säilyttää mehevyyden ja maukkauden pitkään. Tästä riittää koko perheelle.

Tuotteen tiedot

Kartanon Ruis 810 g

ruissihti-, ruis– ja ruismallasjauho (48 %, Suomi), vesi, vehnäjauho (Suomi), perunahiutale, siirappi, jodioitu suola, vehnägluteeni, hiiva, jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä kauraa ja ohraa. Voimakassuolainen. Laktoositon.

rågsikt-, råg– och rågmaltmjöl (48%, Finland), vatten, vetemjöl (Finland), potatisflingor, sirap, joderat salt, vetegluten, jäst, mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av havre och korn. Kraftigt saltat. Laktosfri.

  • Ravintosisältö / NäringsvärdePer 100 g
  • Energiaa229 kcal
  • Rasvaa1 g
  • - josta tyydyttyneitä rasvahappoja0,2 g
  • Hiilihydraatteja46 g
  • - josta sokereita2,5 g
  • Ravintokuitua7,0 g
  • Proteiinia6,2 g
  • Suolaa1,2 g
  • Laktoosia alle / Laktos mindre än 0,01 g / 100 g

Tarkista tuotetiedot aina myös pakkauksesta

Palaute

"Suuret kiitokset Team Porokylän leipomo, teette maailman parasta leipää! Erityisesti olemme rakastuneet Kartanon Leipään ❤️ Se on parasta ikinä!!!"

- Johanna, Kimmo, Nooa, Arto ja Eija

"Haluan vain sanoa, että Kartanonruis on maailman parasta ruisleipää. Makuasioita on moneksi, mutta kaikki jotka tätä ovat maistaneet, ovat ihastuneet ikihyviksi. Kiitos!"

- Sirkku

"Maailman paras leipä on: Kartanonruis 810g. KIITOS !!"

- Eero Lieksasta

Katso herkulliset reseptit

Leipämme inspiroi sinua – katso parhaat reseptimme

Kartanonruis-Hampurilainen

Kartanon Ruis-Hampurilainen

Kartanon Ruis toimii ruishampurilaisessa täydellisesti. Ruishampurilainen on helppo tehdä välipalaksi tai vaikka evääksi mukaan. Makuja voi muokata itselle mieluisaksi.

Katso ohje
Ruisjälkkäri & Luonnonkalamajoneesi

Ruisjälkkäri & Luonnonkalamajoneesi

Ruisjälkkäri ja luonnonkalamajoneesi toimii sekä juhlavana alkupalana, että arkisena välipalana. Valmista majoneesia reilusti, sillä se vie kielen mennessään.

Katso ohje