Arinalimppu 300g, gluteeniton

Käsintehty arinauunissa paistettu pyöreä leipä, valmiiksi siivutettu. Maidoton. Kuitupitoinen.

Tuotteen tiedot

Arinalimppu 300g, gluteeniton

vesi, gluteeniton jauhoseos [riisijauho (eu), maissijauho (eu), perunajauho (Suomi), psyllium (intia)], gluteeniton jauhoseos [tattarijauho (eu), perunahiutale (Suomi), pellavarouhe (Suomi), psyllium (Intia)], maissitärkkelys, riisijauho, siirappi, tattarijauho, hiiva, rypsiöljy, jodioitu suola, psyllium, sakeuttamisaine (ksantaanikumi). Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenitonta kauraa, sinapin- ja seesaminsiemeniä. Gluteeniton. Maidoton. Kuidun lähde.

vatten, glutenfri mjölblandning [rismjöl (eu), majsmjöl (eu), potatisflingor (Finland), psyllium (Indien)], glutenfri mjölblandning [bovetemjöl (eu), potatisflingor (Finland), linfrökross (Finland), psyllium (Indien)], majsstärkelse, rismjöl, sirap, bovetemjöl, jäst, rypsolja, joderat salt, psyllium, förtjockningsmedel (xantangummi). Kan innehålla små spår av glutenfri havre, senap- och sesamfrön. Glutenfri. Mjölkfri. Innehåller fiber

  • Ravintosisältö / NäringsvärdePer 100 g
  • Energiaa200 kcal
  • Rasvaa2,9 g
  • - josta tyydyttyneitä rasvahappoja0,3 g
  • Hiilihydraatteja38 g
  • - josta sokereita2,7 g
  • Ravintokuitua4,9 g
  • Proteiinia4,3 g
  • Suolaa1 g
  • Laktoosia alle / laktos mindre än 0,01 g / 100 g

Tarkista tuotetiedot aina myös pakkauksesta

Palaute

"Aivan loistavaa! Kiitos leivästä! Mulla on tod vaikeeta ollut vuosien aikana löytää hyvää leipää joka ois gluteeniton, leivon usein itse leipiä mutta aineet ja kokeilut tulee todella kalliiksi. Mut kaupoista ei vaan kun surkeita leipiä ja kyllä oon kokeillut lukuisia. Mutta tänään löysin aivan vahingossa teidän gluteenittoman arinalimpun, aivan uskomattomman hyvää, KIITOS!!!!!!"

- Kim

"Kiitos mahtavista gluteenittomista tuotteista! Suosikkejani ovat etenkin arinalimppu ja ah niin ihana rahkapiirakka."

- Pirjo Lahdesta

"Arinalimppu on minun suosikki. Lopultakin kunnon gluteenittomia tuotteita, minulla kokemusta vuodesta 1996."

- Facebook kommentti