Kuohkea feta-hunajadippi

Vaahdotettu fetadippi on monipuolinen lisuke, jota voi tarjoilla tapaspöydässä, kuten pastan seassa. Dippi on myös herkullista tuoreen tai kevyesti paahdetun leivän kanssa.

vaahdotettufeta_hunajadippi

1 pkt Porokylän Leipomon Kaura- Jälkkäriä
1 pkt fetaa
4 rkl hunajaa
1 rkl oliiviöljyä
100 g tuorejuustoa
1-2 tl kuivattua oreganoa
1 tl suolaa (tarvittaessa)

Murustele feta paketti kulhoon. Lisää joukkoon tuorejuusto ja oregano. Sekoita sähkövatkaimella seos kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää öljy, sekoita ja tarkista maku.

Kaada seos kulhoon ja painele lusikalla keskelle sopiva kolo, johon kaadat hunajan. Koristele dippi tuoreella oreganolla tai pähkinämurskalla. Tarjoile viipaloidun Porokylän Leipomon Kaura Jälkkärin kanssa.