Tee perinteinen munavoi vegaanisesti. Käyttämällä tofua, kala namak suolaa ja kasvismargariinia saat piirakan päälle perinteisen täytteen, mutta kasvipohjaisena.
Porokylän gluteenittomia Riisipiirakoita
1 pkt maustamtonta kiinteää tofua
130 g Keiju merisuola margariinia
1 tl Kala Namak- suolaa
Tofussa on nestettä, joka kannattaa kuivat pois. Ota tofu paketista ja painele sitä kevyesti keittiöpyyhkeen tai paperin välissä. Murentele tofu kulhoon ja lisää margariini. Sekoita ja lisää Kala Namak- suola.
* Kala Namak- suolaa saa hyvin varustelluista kaupoista. Se on kauniin purppuran väristä ja siinä on mieto rikin tuoksu. Sitä käytetään paljon intialaisessa keittiössä
Kyrönrannankatu 2, 75500 Nurmes
(013) 316 940 asiakaspalvelu@porokylanleipomo.fiAsiakaspalvelu palvelee puhelimitse arkisin klo 7-15. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme myös tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä, palautteissa ja reklamaatioissa.
Kyrönrannankatu 2, Nurmes
050 445 0744Avoinna ma-pe 8-15
Työpajankatu 3, Lieksa
050 368 4470Avoinna ma-pe 8-15