Tee perinteinen munavoi vegaanisesti. Käyttämällä tofua, kala namak suolaa ja kasvismargariinia saat piirakan päälle perinteisen täytteen, mutta kasvipohjaisena.
Porokylän gluteenittomia Riisipiirakoita
1 pkt maustamtonta kiinteää tofua
130 g Keiju merisuola margariinia
1 tl Kala Namak- suolaa
Tofussa on nestettä, joka kannattaa kuivat pois. Ota tofu paketista ja painele sitä kevyesti keittiöpyyhkeen tai paperin välissä. Murentele tofu kulhoon ja lisää margariini. Sekoita ja lisää Kala Namak- suola.
* Kala Namak- suolaa saa hyvin varustelluista kaupoista. Se on kauniin purppuran väristä ja siinä on mieto rikin tuoksu. Sitä käytetään paljon intialaisessa keittiössä
Kyrönrannankatu 2, 75500 Nurmes
Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 7–15
Kyrönrannankatu 2, Nurmes
050 445 0744Avoinna ma-pe 8-16. Lämpimiä kukkoja keskiviikkoisin noin klo 13 ja perjantaisin noin klo 11. Paikan päällä paistetut karjalanpiirakat. Tervetuloa!
Työpajankatu 3, Lieksa
050 368 4470Avoinna ma-pe 8-15. Lämpimät kukot keskiviikkoisin klo 14. Paikan päällä paistetut karjalanpiirakat. Tervetuloa!