Kylmäsavustettu pororouhe ja tuorejuusto on monikäyttöinen lisuke. Sillä voi täyttää voileipäkakun, ruisnapit tai piirakat! Tahna valmistuu nopeasti eikä tarvitse mausteeksi kuin muutamana rouhaisun mustapippuria.
Porokylän gluteenittomia Riisipiirakoita
150 g kylmäsavustettua pororouhetta
200 g maustamatonta tuorejuustoa
mustapippuri
tuore ruohosipuli
Sekoita kaikki aineet kulhossa ja mausta. Levitä piirakoiden päälle ja koristele tuoreilla yrteillä.
ps. Porotuorejuusto sopii erinomaisesti myös makean Saaristolaisleivän kanssa!
Kyrönrannankatu 2, 75500 Nurmes
Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 7–15
Kyrönrannankatu 2, Nurmes
050 445 0744Avoinna ma-pe 8-16. Lämpimiä kukkoja keskiviikkoisin noin klo 13 ja perjantaisin noin klo 11. Paikan päällä paistetut karjalanpiirakat. Tervetuloa!
Työpajankatu 3, Lieksa
050 368 4470Avoinna ma-pe 8-15. Lämpimät kukot keskiviikkoisin klo 14. Paikan päällä paistetut karjalanpiirakat. Tervetuloa!