Dill pickle -dippi on raikas ja maukas lisäke, joka sopii loistavasti sekä leivän päälle että uuniperunan kaveriksi. Suolakurkkujen rapsakkuus yhdistyy kermaiseen pohjaan, tuoden tasapainoista makua ja virkistävää happamuutta. Tämä dippi on täydellinen vaihtoehto niin arkiherkutteluun kuin juhlapöydän tarjottavaksi, ja sen valmistus on nopeaa ja helppoa.
1 pkt Porokylän Pikkueväsleipää
1 valkosipulinkynsi
1 prk ranskankermaa (200 g)
1 prk maustamatonta tuorejuustoa (200 g)
2 rkl maustekurkkujen lientä
1 kevätsipuli
2 1/2 dl pilkottuja maustekurkkuja
1 rkl hienonnettua tilliä
1/2 tl sokeria
ripaus suolaa
mustapippuria
Dippi sopii heti syötäväksi, mutta sen maku
muuttuu intensiivisemmäksi, jos sen antaa maustua viileässä vähintään
yhden tunnin ajan.