Poimintoja makumaailmasta

Kokeile näitä maukkaita reseptejä ja löydä oma suosikkireseptisi.

hummustrio

Hummustrio – Klassinen, Punajuuri & Paprika-Chili

Kokeile herkullista Korpikulkijan ruisleipää kolmen eri hummusdipin kaverina – klassisen valkosipulin, maanläheisen punajuuren ja tulisen paprika-chilin. Täydellinen makutrio arkeen tai tarjottavaksi vieraille – ja näin helposti se syntyy!

Katso ohje
Korpikulkijan pesto-mozzarellaleipä

Korpikulkijan pesto-mozzarellaleipä

Korpikulkijan pesto-mozzarellaleipä grillatuilla tomaateilla on täydellinen yhdistelmä rapeutta, kermaista juustoa ja kesäistä makua. Mozzarellan pehmeys, paahdettujen miniluumutomaattien makeus ja vihreän peston yrttinen aromi tekevät tästä leivästä yksinkertaisen, mutta vastustamattoman herkullisen. Rukiinen pohja tuo mukavasti täyteläisyyttä ja purutuntumaa.

Katso ohje
Sitruunainen Graavilohi & fenkolisalaatti

Sitruunainen Korpikulkijan graavilohileipä & fenkolisalaatti

Nämä ruisleivät yhdistävät kevään raikkaat maut ja laadukkaat raaka-aineet herkulliseksi kokonaisuudeksi. Sitruunalla ja tillillä maustettu graavilohi saa täyteläisyyttä pehmeästä tuorejuustosta, kun taas rapea omena-fenkolisalaatti hurmaa rouskuvalla tekstuurillaan ja raikkaalla sitruunaisuudellaan. Näissä resepteissä yhdistyvät klassiset maut modernilla ja houkuttelevalla tavalla – täydellisiä niin brunssille, lounaalle kuin keväisiin juhlapöytiin.

Katso ohje
Pikkueväs ja Porkkana-cashewtahna

Pikkueväs ja Porkkana-cashewtahna

Tässä reseptissä yhdistyvät maukkaasti leipä ja täyteläinen juurestahna. Paahdettu porkkana, valkosipuli, cashewpähkinät ja fetajuusto muodostavat yhdessä herkullisen tahnan, joka toimii erinomaisesti niin leivän päällä kuin dippinä lohkoperunoille. Chilihiutaleet viimeistelevät tahnan antamalla sille mukavaa tulisuutta. Ruokakirjoittaja ja toimittaja Satu Koivisto on suunnitellut tämän herkullisen reseptin Porokylän Leipomolle.

Katso ohje

Tuotteet