Saaristolaisleipä 500 g

Leivottu rakkaudella, makeutettu siirapilla❤️

Runsaskuituinen vuokaan leivottu makea Saaristolaisleipä sopii niin arkeen kuin juhlaan. Nauti leipä esimerkiksi toast skagenien tapaan ja ihastu!

Ihana leipä sisältää pellavansiemeniä, hirssiä ja auringonkukansiemeniä. Makeutensa leipä saa siirapista ja ruismaltaasta.

Tuotteen tiedot

Saaristolaisleipä 500 g

Ainesosat: hiivaleipävehnäjauho (Suomi), siemen-jauhoseos [maissihiutale (maissi, sokeri, emulgointiaine E322 auringonkukkalesitiini), pellavansiemen, hirssi, auringonkukansiemen, ruislitiste, vehnägluteeni, vehnäjauho, rypsiöljy, dekstroosi, entsyymi], appelsiinitäysmehu (15 %), siirappi, vesi, ruisjauho, ruismallas, ruisrouhe, jodioitu suola, hiiva, mallasuute (ohra, ruis), jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä kauraa, kananmunaa, soijaa ja seesaminsiemeniä.

Ingredienser: vetejästmjöl (Finland), frö-mjölblandning [majsflingor (majs, socker, emulgeringsmedel E322 solroslecitin), linfrö, hirs, solrosfrö, tillplattat rågkorn, vetegluten, vetemjöl, rypsolja, dextros, enzym], full apelsinjuice (15 %), sirap, vatten, rågmjöl, rågmalt, råggryn, joderat salt, jäst, maltextrakt (korn, råg), mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av havre, ägg, soja och sesamfrön.

  • Ravintosisältö / NäringsvärdePer 100 g
  • Energiaa270 kcal
  • Rasvaa5,0 g
  • - josta tyydyttyneitä rasvahappoja0,5 g
  • Hiilihydraatteja47 g
  • - josta sokereita12 g
  • Ravintokuitua6,4 g
  • Proteiinia8,6 g
  • Suolaa1,0 g
  • Laktoosia alle / laktos mindre än 0,01 g / 100 g

Tarkista tuotetiedot aina myös pakkauksesta

Palaute

"Porokylän saaristoleipää ostimme Helsingissä ensimmäistä kertaa. Leipähyllyssä se näytti vaatimattomalta mutta kun siivutimme sen kauniiksi leipäpaloiksi ja laitoimme piparjuutijuustoa ja graavia lohta päälle tillin kera. Hämmästys oli vieraiden palautteesta; mistä ja mikä tämä leipä! Ihana maku, pehmeä kokonaisuus siemeniä mukana! Menee joulupöytään ja jatkoon taatusti."

- Inkeri

Katso herkulliset reseptit

Leipämme inspiroi sinua – katso parhaat reseptimme

Saaristolaisleipä-graavilohikakku

Saaristolaisleipä-graavilohikakku

Helppo saaristolaisleipä-graavilohikakku on näyttävä ja herkullinen suolainen tarjottava esim. brunssille tai juhliin. Täytteen hyydyttämiseen et tarvitse liivatetta ja kakku on muutenkin todella nopea tehdä. Voit tehdä kakun koristelua vaille valmiiksi edellisenä päivänä.

Katso ohje
Gluteenittomat Saaristolaisleivät skagenröralla tai tofuskagenilla

Gluteenittomat Saaristolaisleivät skagenröralla tai tofuskagenilla

Herkullinen skagenröra tai tofuskagen sopii erinomaisesti saaristolaisleivän kanssa. Saat helposti tarjottavaa sekä sekaaneille, että vegaaneille kun teet molemmat täytteet!

Katso ohje
Ruisjälkkäri & Luonnonkalamajoneesi

Ruisjälkkäri & Luonnonkalamajoneesi

Ruisjälkkäri ja luonnonkalamajoneesi toimii sekä juhlavana alkupalana, että arkisena välipalana. Valmista majoneesia reilusti, sillä se vie kielen mennessään.

Katso ohje