Korpikulkijan Ohut Vaalea Ruis 8 kpl / 320g

Se on vaalea, mutta ruis!

Korpikulkijan ohut vaalea ruispalaleipä on uniikki ja herkullinen pala Pohjois-Karjalaa. Leipä on vaalea mutta se sisältää kaikki runsaskuituisen ja ravinteikkaan ruisleivän ominaisuudet. Leivän viljasta 69 % on kotimaista ruista. Pakkaus sisältää 8 halkaistua ohutta palaleipää.

KORPIKULKIJAN OHUT VAALEA RUIS
• Halkaistu vaaleampi ruispalaleipä
• Leivottu aitoon taikinajuureen
• Leivottu Suomessa kotimaisista viljoista
• Ruista 69 % leivän viljasta
• Runsaskuituinen
• Maidoton ja laktoositon
• Pakkaus sisältää 16 viipaletta

Tuotteen tiedot

Korpikulkijan Ohut Vaalea Ruis 8 kpl / 320g

Ainesosat: ruissihtijauho, vesi, vehnäjauho, ruisrouhe ja -jauho, ohramallasuute, perunahiutale, jodioitu suola, hiiva, jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä kauraa. Ruista 69 % leivän viljasta ja 49 % leivän painosta.

Ingredienser: rågsiktmjöl, vatten, vetemjöl, rågkross och -mjöl, kornmaltextrakt, potatisflingor, joderat salt, jäst, mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av havre. 69 % av brödets spannmål är råg och 49 % av brödets vikt.

  • Ravintosisältö / NäringsvärdePer 100 g
  • Energiaa246 kcal
  • Rasvaa1,4 g
  • - josta tyydyttyneitä rasvahappoja0,1 g
  • Hiilihydraatteja48 g
  • - josta sokereita4,3 g
  • Ravintokuitua9,0 g
  • Proteiinia6,5 g
  • Suolaa1,1 g
  • Laktoosia alle / Laktos mindre än 0,01 g / 100 g

Tarkista tuotetiedot aina myös pakkauksesta

Palaute

"Oli hyvä sitko ja puruvastus, toi mieleen Sihtileivän eli maku oli hyvä. Vähän sellainen “city-maalaisleipä""

- Testiryhmä

"Ruisleivän uusi tuleminen! Muisto lapsuudesta hiipii mieleen tätä syödessä. Rukiin ja vehnän lempeä liitto, jonka maku on uusi mutta tuttu. Leivän lempeä maku tuo mieleen sihtileivän. Nyt on keksitty erilainen ruisleipä, jossa on otetta ja makua. Maun lempeys yllättää, koostumus on täydellinen. En tee koskaan eväsleipiä töihin, nyt tein. Joku tässä viehättää niin paljon, että päihitti aiemman lempileipäni."

- Piia

"Kävin tässä viikolla entisessä kotikaupungissani Lieksassa. Poikkesin siellä tehtaanmyymälään, josta toin pari muovikassillista tavaraa Helsinkiin. Ei ole ennenkään ollut salaisuus, että fanitan Porokylän leipomon tuotteita! Nyt mukaan tarttui uutuuksia mm. Korpikulkijan vaalea ruispaketti. Sehän on aivan erinomaisen maukas ja kuituakin huikea määrä."

- Harri

Katso herkulliset reseptit

Leipämme inspiroi sinua – katso parhaat reseptimme

Savukalkkuna-chipotle tahna

Savukalkkuna-chipotle tahna

Tämä resepti tarjoaa herkullisen ja nopean vaihtoehdon leivän päälle: savukalkkuna-chipotle-tahna. Täyteläinen ja savuisen mausteinen tahna valmistuu helposti savustetusta kalkkunasta ja chipotle-chileistä. Se sopii erinomaisesti voileipien täytteeksi tai dippikastikkeeksi naposteltavien kanssa. Täydellinen valinta arkeen tai juhlaan, kun haluat tarjota jotakin hieman erilaista ja maukasta!

Katso ohje
Aamiaisleivät herne-tillipestolla

Aamiaisleivät herne-tillipestolla

Ihanat aamiaisleivät ovat superhelppoja tehdä! Vaalea ruisleipä sopii ihanasti yhteen herne-tillipeston kanssa ja leivistä saa kauniita tarjottavia iduilla ja syötävillä kukilla koristeltuna.

Katso ohje
Haudutettu kaali ja vuohenjuustoleipä

Haudutettu kaali ja vuohenjuustoleipä

Tässä herkullisessa reseptissä haudutettu punakaali ja vuohenjuusto yhdistyvät täydellisesti Porokylän palaleivän rapeuteen. Aloita hauduttamalla ohueksi suikaloitu punakaali pannulla voissa, lisää joukkoon tilkka punaviinietikkaa, suolaa ja pippuria, ja anna hautua, kunnes kaali on pehmeää ja karamellisoitunutta. Levitä paahdetun palaleivän päälle vuohenjuustoa ja lusikoi haudutettu punakaali sen päälle. Koristele halutessasi tuoreilla yrteillä, kuten persiljalla, ja nauti lämpimänä!

Katso ohje