Korpikulkijan Kaurapalat 6 kpl / 330 g
Pala lempeää kauraa
Kaurapalat on pakattu 6 kpl:n pakkauskokoon. Maukkaat ja runsaskuituiset kaurapalat maistuvat paahdettuna tai sellaisenaan koko perheelle!


Kaurapalat on pakattu 6 kpl:n pakkauskokoon. Maukkaat ja runsaskuituiset kaurapalat maistuvat paahdettuna tai sellaisenaan koko perheelle!
• Halkaistu kaurapalaleipä
• Leivottu Suomessa
• Kauraa 61% leivän viljasta
• Runsaskuituinen
• Maidoton ja laktoositon
kaura (38 %, Suomi) (rouhe, jauho, hiutale, lese), vesi, vehnäjauho, ruisjauho, vehnägluteeni, siirappi, kaurakuitu (2 %, eu), kasviöljy (rypsi, rapsi), jodioitu suola, hiiva, säilöntäaine (E202), jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä ohraa. Kauraa 61 % leivän viljasta.
havre (38 %, Finland) (kross, mjöl, flingor, kli), vatten, vetemjöl, rågmjöl, vetegluten, sirap, havrefiber (2 %, eu), vegetabilisk olja (ryps, raps), joderat salt, jäst, konserveringsmedel (E202), mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av korn. Havre 61 % av brödets spannmål.
Halkaistu kaurapalaleipä. Maidoton. Laktoositon. Runsaskuituinen. Leivottu Suomessa. Täysjyväkauraa 30 % leivän painosta.
Färdigt skuret havrebitbröd. Mjölkfri. Laktosfri. Fiberrik. Bakad i Finland. Fullkornshavre 30 % av brödets vikt.
Tarkista tuotetiedot aina myös pakkauksesta
"Todella harvoin tulee annettua palautetta, muuten kuin kasvotusten. Mutta nyt ajattelin laittaa! Olipa todella maukas ja kiva "yllätys" nuo Kaurapalat. Kuitujen määräkin kiitettävällä tasolla. Löytyy varmasti jatkossakin meidän ostoskorista! Ollaan teidän tuotteita täällä toki ennenkin syöty, varsinkin Pikkueväs ruisleipä on hyvää. Kiitos ja mukavaa kevään jatkoa sinne teille, sekä voimia leipomisiin! "
- Tero perheineen
"Halusin vain kertoa, että Teidän kaurapalanne ovat ykkössuosikkejani. Maku ja koostumus ovat kohdillaan. "
- Kåre
"Olen ostanut jo monta tätä leipää ja on tosi hyvän makuinen, kiitoksia uutuudesta !"
- Merja
Leipämme inspiroi sinua – katso parhaat reseptimme
Tässä herkullisessa reseptissä haudutettu punakaali ja vuohenjuusto yhdistyvät täydellisesti Porokylän palaleivän rapeuteen. Aloita hauduttamalla ohueksi suikaloitu punakaali pannulla voissa, lisää joukkoon tilkka punaviinietikkaa, suolaa ja pippuria, ja anna hautua, kunnes kaali on pehmeää ja karamellisoitunutta. Levitä paahdetun palaleivän päälle vuohenjuustoa ja lusikoi haudutettu punakaali sen päälle. Koristele halutessasi tuoreilla yrteillä, kuten persiljalla, ja nauti lämpimänä!
Katso ohje