Kaurasydän 4 kpl / 200 g, gluteeniton
Porokylän Leipomon gluteeniton Kaurasydän tarjoaa runsaskuituista nautintoa milloin vain.
Valmistettu 100 %:sti suomalaisesta gluteenittomasta kaurasta ja saatavilla kätevästi pakasteena.


Porokylän Leipomon gluteeniton Kaurasydän tarjoaa runsaskuituista nautintoa milloin vain.
Valmistettu 100 %:sti suomalaisesta gluteenittomasta kaurasta ja saatavilla kätevästi pakasteena.
Sulatus: voit sulattaa ja lämmittää leivät leivänpaahtimessa, mikrossa tai uunissa. Huoneenlämmössä leivät sulavat noin 45 minuutissa. Huom! Käytä tarvittaessa gluteenittomille leiville omaa paahdinta, näin varmistat ettei kontaminaatioriskiä gluteeniin ole.
Mikroaaltouuni: aseta leivät mikronkestävälle lautaselle ja sulata puolella teholla (450 W) 1-2 minuuttia.
Uuni: lämmitä uuni 200 asteeseen. Levitä jäiset leivät leivinpaperin päälle pellille. kuumenna uunin keskitasossa noin 5 minuuttia.
kaurajauho ja -litiste (55 %, Suomi), vesi, kasviöljy (rypsi, rapsi), siirappi, jodioitu suola, happamuudensäätöaine (kalsiumasetaatti). Leivontaan käytetystä viljasta 100 % on kauraa.
havremjöl och tillplattat havre (55 %, Finland), vatten, vegetabilisk olja (ryps, raps), sirap, joderat salt, surhetsreglerande medel (kalciumacetat). 100 % av spannmålen som används vid bakningen är havre.
Tarkista tuotetiedot aina myös pakkauksesta