Vaniljapitko ja Suolakinuskikaakao

Porokylän pumpulin pehmeä vaniljapitko tulee syödä sellaisenaan. Tämä pullien kuningatar saa vierelleen täyteläisen kaakaon, joka koristellaan ihanasti valuvalla kinuskilla! Kaakaon voi juoda myös halutessaan myös kylmänä.

Vaniljapitko ja Suolakinuskikaakao

1/2 litraa maitoa ( soijamaito)
2 rkl Van Houten kaakaojauhetta
70 g tummaa suklaata ( vegaaninen Brumberg)

Pilko veitsellä suklaa pieneksi ja kaada ne lämmönkestävään kulhoon. Lämmitä maitoa kattilassa ja kaada se suklaan päälle. Kaada seos takaisin kattilaan ja lisää kaakaojauhe ja sokeria maun mukaan. Kaada kaakao kuppiin. Vatkaa kermavaahto tai kauravispi ja lusikoi sitä kuppiin. Koristele kinuskikastikkeella, kaakaojauheella ja suklaarouheella.

Nauti Vaniljapitkon kanssa!