Herkutteluhetkiin ihanan kirpeä ja valkosipulinen sienipannu! Rieska on 100% kauraa ja sopii herkällekin vatsalla.
1 prk säilykeherkkusieniä ( kokonaisia 115g)
125 g vegaanista voita
5 valkosipulinkynttä murskattuna
1 sitruunan mehu
Kourallinen tuoretta ruukkupersiljaa
Rouhittua mustapippuria ja suolaa
Laita uuni kuumenemaan grillivastukselle 250 asteeseen
Huuhtele sienet lävikössä ja kaada ne uuninkestävään vuokaan.
Silppua persilja, murskaa valkosipulinkynnet ja sekoita ne sitruunanmehun ja voin kanssa yhteen.
Mausta mustapippurilla ja tarkista suola.
Kaada seos sienten päälle ja kypsennä uunissa kovassa lämmössä muutama minuuttia. Kun seos kiehuu ja ottanut pintaan väriä, se on valmis.
Nauti Porokylän Leipomon Kaurarieskan kanssa.