Herkutteluhetkiin ihanan kirpeä ja valkosipulinen sienipannu! Rieska on 100% kauraa ja sopii herkällekin vatsalla.
1 prk säilykeherkkusieniä ( kokonaisia 115g)
125 g vegaanista voita
5 valkosipulinkynttä murskattuna
1 sitruunan mehu
Kourallinen tuoretta ruukkupersiljaa
Rouhittua mustapippuria ja suolaa
Laita uuni kuumenemaan grillivastukselle 250 asteeseen
Huuhtele sienet lävikössä ja kaada ne uuninkestävään vuokaan.
Silppua persilja, murskaa valkosipulinkynnet ja sekoita ne sitruunanmehun ja voin kanssa yhteen.
Mausta mustapippurilla ja tarkista suola.
Kaada seos sienten päälle ja kypsennä uunissa kovassa lämmössä muutama minuuttia. Kun seos kiehuu ja ottanut pintaan väriä, se on valmis.
Nauti Porokylän Leipomon Kaurarieskan kanssa.
Kyrönrannankatu 2, 75500 Nurmes
Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 7–15
Kyrönrannankatu 2, Nurmes
050 445 0744Avoinna ma-pe 8-16. Lämpimiä kukkoja keskiviikkoisin noin klo 13 ja perjantaisin noin klo 11. Paikan päällä paistetut karjalanpiirakat. Tervetuloa!
Työpajankatu 3, Lieksa
050 368 4470Avoinna ma-pe 8-15. Lämpimät kukot keskiviikkoisin klo 14. Paikan päällä paistetut karjalanpiirakat. Tervetuloa!