Savumuikkupizza

Porokylän Leipomon pakaste pannupizzapohja on helppo ja nopea tapa valmistaa herkullisia pizzoja. Käytä tomaattikastikkeen sijasta creme fraichea ja täytteenä savukalaa. Voit myös tehdä pohjista yhden suuren pizzan tai kasata kolmelle erillisille täytteet ruokailijoiden makumieltymysten mukaan.

savumuikkupizza

1 pkt Porokylän Leipomon pannupizzapohjia
2 prk Pielisen Kalan Savumuikku säilyke
1 pss mozzarella-fontal juustomurua
1 prk creme fraichea
1 sitruunan kuoriraaste
tuoretta tilliä
3 rkl piparjuuritahnaa
suola (tarvittaessa)

Ota pizzapohjat sulamaan pakkauksessa olevan ohjeen mukaan. Valmista valkoinen kastike sekoittamalla yhteen kulhossa creme fraiche, piparjuuritahna ja sitruunankuoriraaste.

Jaa kastike kolmen pizzapohjan päälle, niin että reunoille jää vähän tilaa. Lisää päälle juustomuru. Laita jokaisen pizzapohjan päälle 4-5 savumuikkua. Paista uunissa 12-15 minuuttia, riippuen uunin tehosta. Viimeistele pizzat tuoreella tillisilpulla, mustapippurilla ja ripottelemalla kalasäilykkeen öljyä pizzoille.