Tässä metsäisessä jälkiruuassa maistuvat punaiset puolukat ja suolainen kinuski. Porokylän Leipomon gluteenittomat O´love keksit murustetaan pohjaksi ja täytteet kasataan lasiin kerroksittain. Tarjoile heti!
3 annosta
Raaka-aineet:
2 dl Porokylän Leipomon O´ love Kaurapuolukkakeksimurua
200 g tuorejuustoa
2 dl kermaa
1 sitruunan raastettu kuori ja mehu
1 dl tomusokeria
200 g pakaste puolukoita
kinuskikastiketta ja muutama kokonainen keksi koristeeksi
Ohje:
Ota puolukat sulamaan huoneenlämpöön ja vatkaa kerma vaahdoksi. Mittaa tuorejuusto kulhoon ja lisää siihen sitruunamehu. Sekoita hyvin. Lisää tomusokeri ja sitruunaraaste.
Sekoita ja kääntele joukkoon vaahdotettu kerma.
Valmista sitten keksimuru tehosekoittimisessa.
Ota puolet tuorejuustosta ja sekoita se puolukoiden joukkoon.
Valmista jälkiruoka kasaamalla kerrokset lasiin. Aloita keksimurulla ja lisää sitten puolukkaseos ja päälle tuorejuusto-kermaseos.
Keksimurua voi laittaa useamman kerroksen.
Koristele kinuskikastikkeella, keksimurulla ja puolukoilla.