Vegaaninen tofuskagen on herkullinen ja raikas levite, joka sopii täydellisesti leivän päälle tai keitettyjen perunoiden kera. Tämä kasvipohjainen versio klassisesta skagenista yhdistää tofun miedon maun tillin, sitruunan ja vegaanisen majoneesin raikkauteen. Lopputuloksena on täyteläinen ja kermainen levite, joka tarjoaa samettisen tekstuurin ja herkullisen maun ilman eläinperäisiä ainesosia. Täydellinen vaihtoehto vegaanille tai kaikille, jotka haluavat kokeilla kevyempää vaihtoehtoa!
1 pkt Porokylän PikkuKartano
1 pkt kylmäsavutofua
1 punasipuli pieneksi pilkottuna
1/2 dl maustamatonta soijajugurttia
1/2 dl vegaanista majoneesia
3 rkl piparjuuritahnaa
pieni nippu tuoretta tilliä hienonnettuna
pieni nippu ruohosipulia hienonnettuna
1 sitrunan kuoriraasta
1 sitruunan mehu
1 valkosipuli
suola
mustapippuri
Cavi-art merilevähelmiä
Murusta tofu haarukalla pieneksi. Kuori ja pilko punasipuli. Kuori ja murskaa
valkosipuli. Hienonna yrtit. Lisää kaikki ainekset kulhoon ja sekoita. Tarjoile leivän
kanssa. Koristele tuoreilla herneenversoilla.