Omena-juustokauraleipä & Hunaja-karamellisoidut sipulit

Nämä leivät ovat maukkaat ja mehukkaat. Sinappi, omena ja karamellisoitunut sipuli ovat herkullinen makuyhdistelmä, jota kannattaa ehdottomasti kokeilla.

Omena-juustokauraleipä & Hunaja-karamellisoidut sipulit

Ainesosat:

Kartanon 100%Kaura

2 sipulia
3 rkl voita
1 rkl Villa Varmo Hunajaa
1 tl suolaa
2 omenaa
juustoa
sinappia

 

Aloita karamellisoimalla sipuli. Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi ja kuullota niitä sulaneessa voissa n. 5 minuuttia. Varo polttamasta sipuleita. Lisää tämän jälkeen joukkoon hunaja ja suola. Laske lämpötilaa keskilämmölle ja anna sipulirenkaiden karamellisoitua rauhassa pannulla noin 20 minuuttia, riippuen uunista.

Voitele leipäviipaleet sinapilla ja lisää niille ohueksi viipaloituja omenasiivuja. Laita niiden päälle juustoa ja laita leivät hetkeksi uuniin 225 asteesen. Ota pois kun juusto sulanut. Lisää sipulit leivän päälle ja kasaa leipäviipaleista herkullinen kasa.