Tuoreet mustikat, rapea keksimurska, raikas mascarpone-kermamousse ja makea kinuski. NAM! Todella helppo jälkiruoka esim. brunssille ja mökille, ei vaadi uunia eikä hyydyttämistä ja valmistuu vartissa, jos käytät valmista karamellikastiketta. Reseptissä myös ohje itsetehtyyn karamellikastikkeeseen.
4-6 annosta
gluteeniton, kananmunaton
2 ps (á 150 g) Porokylän leipomon O´love Toffee-merisuolakeksejä
200 g mascarponejuustoa
½ sitruunan mehu ja kuori
1 dl tomusokeria
2 dl vispikermaa
250 g pensasmustikoita tai tuoreita metsämustikoita
2 dl valmista tai itse tehtyä karamellikastiketta (ohje alla)
Karamellikastike:
2 dl kermaa
½ d siirappia
½ dl fariinisokeria
50 g voita