Korpikulkijan pesto-mozzarellaleipä grillatuilla tomaateilla on täydellinen yhdistelmä rapeutta, kermaista juustoa ja kesäistä makua. Mozzarellan pehmeys, paahdettujen miniluumutomaattien makeus ja vihreän peston yrttinen aromi tekevät tästä leivästä yksinkertaisen, mutta vastustamattoman herkullisen. Rukiinen pohja tuo mukavasti täyteläisyyttä ja purutuntumaa.
4 palaa Korpikulkijan Ohut Täysruispalaa
4 rkl vihreää pestoa
1 pallo (125 g) buffalomozzarellaa, revittynä
200 g miniluumutomaatteja, halkaistuna
1 rkl oliiviöljyä
Ripaus suolaa ja mustapippuria
Tuoretta basilikaa
1. Kuumenna pannu keskilämmölle ja lisää oliiviöljy. Paista miniluumutomaattien leikkuupinta alaspäin noin 2–3 minuuttia, kunnes ne saavat kevyesti väriä ja pehmenevät hieman.
2. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
3. Levitä jokaiselle ruisleivälle vihreää pestoa.
4. Lisää revitty mozzarella ja grillatut tomaatit.
5. Viimeistele tuoreella basilikalla ja tarjoile heti.
Nauti!
Kyrönrannankatu 2, 75500 Nurmes
Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 7–15
Kyrönrannankatu 2, Nurmes
050 445 0744Avoinna ma-pe 8-16. Lämpimiä kukkoja keskiviikkoisin noin klo 13 ja perjantaisin noin klo 11. Paikan päällä paistetut karjalanpiirakat. Tervetuloa!
Työpajankatu 3, Lieksa
050 368 4470Avoinna ma-pe 8-15. Lämpimät kukot keskiviikkoisin klo 14. Paikan päällä paistetut karjalanpiirakat. Tervetuloa!