Korpikulkijan pesto-mozzarellaleipä grillatuilla tomaateilla on täydellinen yhdistelmä rapeutta, kermaista juustoa ja kesäistä makua. Mozzarellan pehmeys, paahdettujen miniluumutomaattien makeus ja vihreän peston yrttinen aromi tekevät tästä leivästä yksinkertaisen, mutta vastustamattoman herkullisen. Rukiinen pohja tuo mukavasti täyteläisyyttä ja purutuntumaa.
4 palaa Korpikulkijan Ohut Täysruispalaa
4 rkl vihreää pestoa
1 pallo (125 g) buffalomozzarellaa, revittynä
200 g miniluumutomaatteja, halkaistuna
1 rkl oliiviöljyä
Ripaus suolaa ja mustapippuria
Tuoretta basilikaa
1. Kuumenna pannu keskilämmölle ja lisää oliiviöljy. Paista miniluumutomaattien leikkuupinta alaspäin noin 2–3 minuuttia, kunnes ne saavat kevyesti väriä ja pehmenevät hieman.
2. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
3. Levitä jokaiselle ruisleivälle vihreää pestoa.
4. Lisää revitty mozzarella ja grillatut tomaatit.
5. Viimeistele tuoreella basilikalla ja tarjoile heti.
Nauti!