Nautiskele Korpikulkijan lämpimillä pesto-brieleivillä! Tämä herkullinen resepti tarjoaa täyteläisen makuelämyksen, kun rapean ruisleivän väliin asettuvat pehmeä brie-juusto, vihreä pesto, mehukkaat tomaattiviipaleet ja raikas rucola. Korpikulkijan ruispalat saavat ihanan lämpimän ja rapean pinnan voileipägrillissä tai vaikkapa nuotiolla. Resepti sopii mainiosti niin lounaaksi, iltapalaksi kuin herkulliseksi välipalaksi. Anna makujen sulaa yhteen ja nauti herkullisista leivistä!
Korpikulkijan lämpimät pesto-brieleivät
4 leipää
8 kpl Porokylän Korpikulkijan ruispaloja
1 prk vihreää pestoa
Rucolaa
2 tomaattia
1 iso pala brie-juustoa
Tee näin:
Voitele kaikki ruisleipäviipaleet pestolla. Lisää leivän alapuolille kaksi viipaletta briejuustoa/leipä. Lisää päälle tomaattiviipaleita sekä rucolaa.
Lisää kannet leipiin. Kuumenna voileipägrillissä rapeaksi niin, että juusto sulaa välissä ja leivät saavat rapean pinnan.
Nauti leivät lämpimänä.