Korpikulkijan katkarapuleivät

Herkuttele Korpikulkijan katkarapuleivillä! Resepti on yhdistelmä täyteläistä creme fraicea ja aromikasta sinappia rapujen kanssa. Perinteinen yhdistelmä maistuu hyvin mehevän pehmeän ja lempeän maltaisen Korpikulkijan ruispalaleivän kanssa. Nämä leivät ovat täydellinen valinta herkulliseen aamiaiseen tai vaikkapa kevyeksi lounaaksi – nauti ja anna makujen viedä sinut seikkailuun!

Korpikulkijan katkarapuleivät

Korpikulkijan katkarapuleivät (4 kpl)

4 viipaletta Porokylän Korpikulkijan ruispaloja
n. 350-400 g katkarapuja
1 dl majoneesia
1 prk creme fraichea
1 rkl sinappia
1 rkl sitruunamehua
Sitruunaviipaleita koristeluun
Tilliä
Mustapippuria

Tee näin:
Sulata katkaravut. Sekoita majoneesi, creme fraiche, sitruunamehu ja sinappi kulhossa.
Lisää seos leipien päälle. Lisää ravut.
Lisää päälle mustapippurirouhetta, tilliä sekä sitruunaviipale.

Nauti leivät herkullisena aamupalana tai kevyenä lounaana.