Tässä herkullisessa reseptissä haudutettu punakaali ja vuohenjuusto yhdistyvät täydellisesti Porokylän palaleivän rapeuteen. Aloita hauduttamalla ohueksi suikaloitu punakaali pannulla voissa, lisää joukkoon tilkka punaviinietikkaa, suolaa ja pippuria, ja anna hautua, kunnes kaali on pehmeää ja karamellisoitunutta. Levitä paahdetun palaleivän päälle vuohenjuustoa ja lusikoi haudutettu punakaali sen päälle. Koristele halutessasi tuoreilla yrteillä, kuten persiljalla, ja nauti lämpimänä!
1 pkt Korpikulkijan Kaurapaloja
700 g punakaalia
1 tl punaviinietikkaa
1 omena
1 rkl voita
1 tl suolaa
pippuria
1 prk levitettävää vuohenjuustoa
Suikaloi kaali ohuiksi siivuiksi. Sulata voi pannulla ja lisää kaalisuikaleet. Kypsennä n. 10 minuttia ja varo polttamasta kaalia. Lisää pilkottu omena, punaviinietikla, suola ja pippuri.
Paahda leipiä hetki kuivalla pannulla. Lisää niille levitettävää vuohenjuustoa ja sen jälkeen kaalimuhennos. Koristele ja nauti lämpimänä.
Kyrönrannankatu 2, 75500 Nurmes
Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 7–15
Kyrönrannankatu 2, Nurmes
050 445 0744Avoinna ma-pe 8-16. Lämpimiä kukkoja keskiviikkoisin noin klo 13 ja perjantaisin noin klo 11. Paikan päällä paistetut karjalanpiirakat. Tervetuloa!
Työpajankatu 3, Lieksa
050 368 4470Avoinna ma-pe 8-15. Lämpimät kukot keskiviikkoisin klo 14. Paikan päällä paistetut karjalanpiirakat. Tervetuloa!