Vahvoja makuja metsäretken jälkeen tai nuotiolla syötäväksi. Mikään ei taida olla enemmän eränkävijän mieleen nuotiolla kuin ryynimakkara sinapilla ja hyvä nokipannukahvi. Näissä leivissä maistuu seikkailu!
Porokylän Tattarilimppu
gluteenitonta ryynimakkaraa
eränkävijäjuustoa
tuoreita yrttejä
musta pippuria
Viipaloi ryynimakkarasta ohuita siivuja. Levitä leipäviipaleet pellille, voitele ne ja raasta juustoa runsaasti. Laita makkaraviipaleet viimeisenä ja paista uunissa 225 niin kauan, että juusto sulaa ja makkara on saanut väriä. Ripottele päälle tuoreita yrttejä; oreganoa, rosmariinia tai timjamia. Tai lisää vain sinappi.
Nautitaan nuotiolla kahvin kanssa.
Kyrönrannankatu 2, 75500 Nurmes
Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 7–15
Kyrönrannankatu 2, Nurmes
050 445 0744Avoinna ma-pe 8-16. Lämpimiä kukkoja keskiviikkoisin noin klo 13 ja perjantaisin noin klo 11. Paikan päällä paistetut karjalanpiirakat. Tervetuloa!
Työpajankatu 3, Lieksa
050 368 4470Avoinna ma-pe 8-15. Lämpimät kukot keskiviikkoisin klo 14. Paikan päällä paistetut karjalanpiirakat. Tervetuloa!