Me Porokylällä tiedämme, että taidon ohella leipä tehdään, kuten nautitaankin – tunteella. Oli kyseessä sitten perimässämme elävä korpikansan hulluus tai jääräpäisyys, emme suostu tyytymään tavanomaiseen.

Siksi leivomme leipämme taikinajuurtamme rakkaudella palvellen ja pohjoiskarjalaista traditiota vaalien.

Kertokoon se meistä jotain.

Ajankohtaista

Avoin työpaikka

Jätä avoin hakemus

Olemme kasvava leipomoalan yritys ja etsimme innostuneita osaajia joukkoomme aina.

Lue lisää

Ideat

Pullataikinan pitkä lepo – makua, rakennetta ja nautintoa kaikille

Porokylän Leipomolla ymmärrämme, että hyvä pullapitko ei synny kiireessä. Pitkä taikinanlepo on tärkeä osa valmistusprosessiamme, ja sillä on merkittävä vaikutus sekä leipurin työhön että lopputuotteen laatuun. 

Lue lisää

Yritys

Porokylän Leipomon hallitus vahvistui

Porokylän Leipomolla on ilo toivottaa tervetulleiksi hallitukseen kaksi uutta jäsentä: Mika Holappa ja Satu Koskinen. Molemmat tuovat mukanaan monipuolista liiketoiminnan johtamiskokemusta ja tuoreita näkemyksiä, jotka vahvistavat yrityksen strategista kehitystä ja tavoitteita.

Lue lisää