Me Porokylällä tiedämme, että taidon ohella leipä tehdään, kuten nautitaankin – tunteella. Oli kyseessä sitten perimässämme elävä korpikansan hulluus tai jääräpäisyys, emme suostu tyytymään tavanomaiseen.
Siksi leivomme leipämme taikinajuurtamme rakkaudella palvellen ja pohjoiskarjalaista traditiota vaalien.
Kertokoon se meistä jotain.
Ajankohtaista
Avoin työpaikka
Jätä avoin hakemus
Olemme kasvava leipomoalan yritys ja etsimme innostuneita osaajia joukkoomme aina.
Lue lisää
Uncategorized
Savua Kevätniemen leipomoyksikön kiinteistössä – tilanne ohi
Tiedote 5.3. klo 12: Tulipalon jälkeiset toimet Eilinen tulipalo saatiin hallintaan nopeasti ja jälkitoimet sujuivat suunnitellusti. Vintissä palaneiden kohtien väliaikaiset korjaustyöt ovat menossa ja ne valmistunevat alkuiltapäivän aikana. Uuni, josta palo sai alkunsa, on toistaiseksi käyttökiellossa, mutta tuotanto jatkuu normaalisti muilla laitteilla. Yöllä palovahdin tehtävät hoidettiin asianmukaisesti ja siivoustyöt etenivät hyvin. Henkilökuntaa oli paikalla koko […]
Lue lisää
Inspiraatio
Ruisleipä elää ajassa: Itä-Suomen herkusta koko Suomen suosikiksi
Suomalaisen kulttuurin päivänä 28. helmikuuta juhlistetaan myös ruisleipäpäivää – kansallisruokaamme, joka on muuttanut muotoaan kuluttajien tarpeiden mukana. Perinteisen ruislimpun suosio on hiipunut, mutta ruisleipä elää vahvasti osana arkea. Yksi esimerkki tästä on Porokylän Leipomon Pikkueväs, joka on valloittanut koko Suomen.
Lue lisää