Elämysleipuriksi?

Tee merkityksellistä työtä

Me Porokylässä leivomme elämyksiä arkeen ja juhlaan. Kun maukas leipä tai leivonnainen pysäyttää ihmisen nauttimaan hetkestä, se tekee meidän mielestämme parempaa elämää.
Siinä on meidän työmme syvin merkitys – me teemme suomalaisille onnellisempaa elämää, leipäpala ja ruokailuhetki kerrallaan.

Siksi meillä jokainen työntekijä saa elämysleipurin arvonimen.

Työnantajalupaus

Olemme vakavarainen ja menestyvä leipomo, jonka elämykselliset tuotteet kiinnostavat suomalaisia laajasti. Työpaikka meillä on varma ja siihen sisältyy hyvät työsuhde-edut. Lisäksi meillä palkitaan hyvistä ideoista ja työn kehittämisestä!

Lupaamme myös tavoitella entistä parempaa vastuullisuutta työnantajana.

Avoimet työpaikat

Avoin työpaikka

Avoin työpaikka: Myymälätyöntekijä, Nurmes

Haemme nyt Nurmeksen toimipisteeseemme asiakaspalvelijaa kahvila-myymälätyöhön määräaikaiseen työsuhteeseen tammi-huhtikuulle 2025.

Lue lisää

Avoin työpaikka

Jätä avoin hakemus

Olemme kasvava leipomoalan yritys ja etsimme innostuneita osaajia joukkoomme aina.

Lue lisää

Porokylä työnantajana

Me

Porokylä työnantajana

Yritys

Ministerivierailu Porokylän Leipomolla

Perjantaina 27. syyskuuta 2024 maa- ja metsätalousministeri Sari Essayah ja työministeri Arto Satonen vierailivat Porokylän Leipomolla osana Maaseutuparlamentti-tapahtumaa. Vierailun aikana ministerit tutustuivat leipomon toimintaan ja keskustelivat työvoiman saatavuudesta, suomalaisten raaka-aineiden merkityksestä sekä logistiikan haasteista. 

Lue lisää

Me

Porokylä työnantajana

Työntekijätarina

Porokylän Leipomon työntekijät esittelevät omat lempituotteensa – ruisleivät korostuvat valinnoissa

Tässä kolmen artikkelin juttusarjassa esitellään yhdeksän työntekijän lempparituotteet. Listoille on päätynyt ruisleipää, niin perinteisiä limppuja kuin uutta palaleipääkin, gluteeniton leivonnainen ja vaaleaa leipää.

Lue lisää

Me

Porokylä työnantajana

Työntekijätarina

Lempituotteet sopivat käyttäjälleen ja tuovat muistoja

Tuotteiden ideoinnissa haetaan usein omaleimaista makua, joka sopisi monen mieltymyksiin. Maun lisäksi tärkeää on rakenne, ruokavalioon soveltuvuus ja harvemmin esiin nostettu käyttöhetki. Tämä artikkeli on jatkoa juttusarjalle, jossa esitellään Porokylän Leipomon työntekijöiden lempparituotteita.

Lue lisää

Me

Porokylä työnantajana

Työntekijätarina

Makuasioista voi olla montaa mieltä, mutta moni on samaa mieltä – elämysleipurien lempparituotteet

Sanotaan, että makuasioista ei sovi kiistellä. Leipomon työntekijät ovat kuitenkin oppineet tunnistamaan, minkälaiset tuotteet maistuvat monelle. Leipomotuotteiden käyttäjiä on paljon erilaisia ja siksi on monenlaisia tuotteitakin. Tämä artikkeli on jatkoa juttusarjalle, jossa esitellään Porokylän Leipomon työntekijöiden lempparituotteita. 

Lue lisää

Me

Porokylä työnantajana

Työntekijätarina

Yritys

Kesätyöntekijät tärkeissä tehtävissä

Yhteensä 15 kesätyöntekijää työskenteli Porokylän Leipomon toimipisteissä kesälomakaudella. Ensimmäiset aloittivat toukokuun alkupuolella ja viimeisillä työt loppuvat ensi viikolla. Vakiväen kesälomat olisi vaikea saada pyörimään ilman kesätyöntekijöitä ja joukosta etsitään samalla tulevaisuuden tekijöitä.

Lue lisää

Me

Porokylä työnantajana

Yritys

Porokylän Leipomon 40-vuotinen kasvutarina on kertomus rohkeudesta, osaamisesta, alan murroksesta, leipurien ammattitaidosta ja taidosta kuunnella asiakkaita

Porokylän Leipomo Oy julkaisi 40-vuotishistoriikin, jossa kuljetaan vaiheikas matka pienestä kyläleipomosta Suomen arvostetuimman leivän leipojaksi ja gluteenittomien tuotteiden tekijäksi.

Lue lisää

Porokylä työnantajana

Elämysleipurikulttuuri

Porokylän Leipomon elämysleipurikulttuurin kulmakivet

Lue lisää